Masajul erotic, secretul unei nopţi pasionale

1 73320 original jpg jpeg

Secretul unei nopţi pasionale se măsoară în plăcerea pe care o simt partenerii. Pentru ca pasiunea să fie cât mai intensă, alege o metodă inedită care să vă ofere plăcere: masajul erotic. Nu există atingeri mai pline de pasiune, pe care i le poţi oferi chiar tu.

Te ajută să-i descoperi zonele erogene

Masajul te ajută cel mai bine să descoperi zonele erogene ale partenerului şi să-l duci,încet,dar sigur,pe culmile plăcerii. Sexologii spun că un masaj reuşit începe din zona tâmplelor şi a cefei:timp de cinci minute,pentru o relaxare totală.

Apoi,odată ce grijile şi stresul au dispărut,lăsaţi-vă mâinile să alunece pe tot corpul,alternând mişcări apăsate cu atingeri line,făcute doar cu vârful degetelor.

Uită-te în ochii lui

Continuă cu un masaj al pieptului,alternând mişcări uşoare cu apăsări mai adânci. Poţi chiar să te foloseşti de o mănuşă confecţionată dintr-un material fin.

Sunt mişcări care înnebunesc pe oricine. Pentru un plus de plăcere,uită-te în ochii lui şi atinge-l şi cu sânii,cu buzele sau cu părul. Apoi lasă-ţi mâinile să alunece pe tot spatele,alternând mişcările circulare,apăsate,cu cele pe verticală,line,făcute cu vârful degetelor.

Citeşte şi:

Ce-au de-a face anii cu sexul?

5 idei pentru lenjeria sexy,în funcţie de siluetă

Alege un ulei parfumat

Ţine cont de faptul că ingredientul care sporeşte şi mai mult plăcerea este uleiul de masaj.  Alege unul cu esenţe afrodisiace de lemn de santal,de iasomie sau de portocal.

Zonele cele mai sensibile la astfel de atingeri sunt pieptul,umerii,fesele şi coapsele. Aternează mişcările rapide cu cele lente,iar plăcerea va creşte.

Masajul,formă de comunicare

Masajul erotic ajută foarte mult la crearea unei legături profunde între parteneri. Te ajută să descoperi zonele erogene ale partenerului şi-ţi reduce inhibiţiile.

Totodată,eliberează organismul de stresşi îmbunătăţeşte starea de spirit,În concluzie,este o formă excelentă de comunicare între doi oameni care se iubesc.