Melodii pentru un preludiu perfect

1 68533 original jpg jpeg

Muzica trezeşte emoţii profunde – iar melodiile potrivite la timpul potrivit aduc relaxare, o stare de bine, stimulează senzualitatea şi apetitlul sexual. Află care sunt melodiile pentru un preludiu perfect!

Melodii pentru un preludiu perfect:descoase-ţi partenerul

Muzica sexy este,în primul rând,o chestie de opţiune personală:ceea ce pe tine te excită,din punct de vedere muzical,îţi poate prostdispune partenerul-şi invers. Prin urmare,înainte de a alege melodiile pentru un preludiu perfect,începe prin a-ţi descoase partenerul,mai ales dacă e vorba de o persoană pe care o cunoşti de puţin timp,şi află-i gusturile în materie de muzică. Dacă vă asemănaţi în multe privinţe,ai tras lozul câştigător! Treci la pasul următor!

Melodii pentru un preludiu perfect:scenariul „clasic”

Dacă partenerul este o persoană cu care te cunoşti de ceva timp,cu care te simţi confortabil şi relaxat,căruia îi cunoşti gusturile,alege următoarele melodii pentru un preludiu perfect,recunoscute drept „clasice” pentru linia melodică seducătoare,încărcătura emoţională şi erotică: Enigma (Sadness – partea a 2-a);  Darren Hayes (Insatiable);Sade (No Ordinary Love). De asemenea,ca să mergi la sigur,poţi pune orice album din seria Buddha Bar (volumele 1-5).

Melodii pentru un preludiu perfect:sex tandru şi pasional

Preludiul pentru un sex tandru şi pasionat trebuie să fie susţinut de o muzică lentă,ambientală,chiar experimentală. O astfel de melodie este cea cântată de Eluvium (One),care oferă o simfonie de senzualitate,ideală pentru a iniţia mângâieri dulci şi săruturi fine. O altă melodie lentă,care debordează de senzualitate este cea cântată de Deepak Chopra &Demi Moore (Desire).

Melodii pentru un preludiu perfect:masaj senzual

Dacă vrei să condimentezi preludiul cu un masaj senzual,melodia ideală este cea cântată de Explosions in the Sky (Your Hand in Mine). Este o melodie sentimentală,plină de nostalgie,care încurajează partenerii să-şi exprime cele mai profunde emoţii.

Melodii pentru un preludiu perfect:sex rapid şi amuzant

Melodia Push It,a celor de la Salt N Peppa,a fost un succes mare la vremea ei,toată lumea şi-o aduce aminte. Are o mare încărcătură sexuală şi îndeamnă la fantezieşi la acţiune. Prin urmare,dacă tot ceea ce vrei de la partenerul tău de moment este o partidă de sex rapid şi amuzant,pune această melodie,care va condimenta jocurile din dormitor.

Melodii pentru un preludiu perfect:sex îndrăzneţ

Sexul îndrăzneţ poate fi stimulat cu ajutorul unei melodii clasice a genului R&B,cu tempo lent,voci calde şi versuri languroase.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg