Modele de verighete tatuate

1 65173 original jpg jpeg

Pentru cei care vor un plus de originalitate în relaţia lor şi vor să păstreze tradiţia căsătoriei, dar într-un fel mai deosebit, se pot gândi la verighete tatuate. Dacă eşti sigură că ţi-ai găsit perechea şi vrei să ai un semn toată viaţa în cinstea uniunii, alege să sărbătoreşti iubirea cu verighete tatuate.

Pentru cei care vor un plus de originalitate în relaţia lor şi vor să păstreze tradiţia căsătoriei,dar într-un fel mai deosebit,se pot gândi la verighete tatuate. Dacă eşti sigură că ţi-ai găsit perechea şi vrei să ai un semn toată viaţa în cinstea uniunii,alege să sărbătoreşti iubirea cu verighete tatuate.

Modele de verighete tatuate – alege persoana potrivită pentru a vă tatua

Ai nevoie de o persoană de încredere care să vă tatueze,de mult curaj şi de alegerea modelului preferat pentru inelul ce va sta toata viaţa pe degetul consacrat. Foarte important este să fii absolut sigură de alegerea făcută,căci tatuajul este ceva permanent. Deşi există metode de înlăturare a tatuajului,acestea sunt foarte costisitoare,mult mai dureroase şi nu au efect 100% total. Aşadar,decizia de a vă tatua trebuie să fie una serioasă,atât pentru tine,cât şi pentru partener.

O altă problemă pe care aţi putea să o întâmpinaţi este că Biserica Ortodoxă nu acceptă astfel de verighete,deci va trebui să cumpăraţi şi un set de verighete obişnuite pentru ceremonia religioasă. Un alt aspect neplăcut este faptul că tatuajul în sine necesită grijă şi atenţie. Multă vreme de la efectuarea lui,uneori chiar luni de zile,trebuie să ai grijă să nu uzi degetul tatuat,să îl dai zilnic cu cremă specială şi să eviţi folosirea unor substanţe ce ar putea să irite degetul.

Modele de verighete tatuate – alege un simbol care să vă reprezinte,să vă aducă aminte de ziua nunţii

Dacă ai trecut de toate fazele şi verigheta tatuată este ceea ce îţi doreşti,trebuie să ştii că alegerea modelului nu este un proces tocmai simplu. Tatuajul verighetă ar trebui să reflecte angajamentul faţă de persoana iubită,să exprime individualitatea cuplului şi să fie ceva de care să nu vă plictisiţi. Deşi cele mai simple modele de verighete tatuate sunt cele cu iniţialele numelui partenerului sau ziua căsătoriei,o imagine sau cuvinte frumoase cu semnificaţii profunde pentru cuplu ar fi de preferat.

Simbolul ales pentru verigheta tatuată este în primul rând simbol al iubirii veşnice. De altfel,inelul este simbolul infinitului în unele culturi,de aceea el reprezintă legământul veşnic. Ceea ce este extraordinar la verigheta tatuată este faptul că ea îţi va aduce aminte mult mai profund despre legământul făcut în cadrul căsătoriei în momentele de cumpănă cu partenerul. Un simbol cu înţeles sau nişte cuvinte profunde îţi pot aduce aminte de clipele frumoase şi de iubirea făgăduită,iar certurile vor fi mult mai uşor de uitat.

Ca modele de verighete există modele tribale,foarte speciale,modele care să semnifice infinitul,modele cu flori,o verighetă tatuată. Se pot alege modele care să se potrivească. De exemplu,partenerul să îşi tatueze o broască de chei,iar partenera să îşi tatueze cheia. Au alt model inedit ar fi tatuarea unui nod de sfoară cât mai complicat,pentru a semnala legătura strânsă dintre cei doi.

Un alt model interesant poate fi pentru partener un tatuaj cu un copac cât mai frumos,iar pentru parteneră un tatuaj cu pasărea preferată,acest tatuaj simbolizând completarea perfectă dintre cei doi.

Modele de verighete tatuate – dezavantajele verighetelor tatuate

Ca dezavantaje al acestor verighete speciale,trebuie să iei în considerare posibilitatea despărţirii,deci ar fi bine să te gândeşti la un model simplu,mic şi cât mai frumos,pe care fie îl poţi îndepărta,fie îl acoperi cu un inel sau alt tatuaj,fie îl păstrezi în amintirea clipelor frumoase. Oricum,nimeni nu îşi doreşte despărţirea,aşa că simte-te liberă să alegi ce fel de verighetă crezi că ţi se potriveşte pentru unul din cele mai importante momente ale vieţii.