Nu ajungi la orgasm? Greşelile universal valabile care te împiedică să ajungi în cel mai înalt punct al plăcerii

1 shutterstock 344052956 jpg jpeg

Unele femei trăiesc senzaţii dintre cele mai intense în timpul orgasmelor, altele pot doar să-şi imagineze frumos. Nu ajungi la orgasm, deşi îţi doreşti să atingi punctul culminant al plăcerii sexuale? Iată unde procedezi greşit!

Dacă fizic eşti în regulă, adică nu suferi de boli care ar putea să îţi afecteze viaţa intimă, cel mai probabil problema ta se află la un nivel mai profund, psihic. Pot fi complexele de vină, pot fi prejudecăţile, pot fi grijile care nu te lasă să te relaxezi şi nu ajungi la orgasm. Poate fi orice îţi ţine ocupată mintea. Practic, nu ai orgasm pentru nu-ţi dai voie să experimentezi unul.

Îţi e foarte greu să te relaxezi

Te gândeşti cum o să fie următoarea poveste intimă cu iubitul tău, îţi proiectezi în minte acţiunea şi o faci şi în timpul actului în sine. „Oare se simte bine?“, „Sper că nu miros neplăcut!“, „Cat timp va dura de data asta?“ şi tot aşa. Gândurile pot fi infinite, pentru că visezi că sexul cu el să fie fenomenal de fiecare dată. Uiţi, însă, să te relaxezi şi să te bucuri şi tu de moment.

Te îngrijorezi continuu

Îţi doreşti atât de tare să te considere partenera perfectă, încât începi să-ţi faci griji inutile. Aşa că analizezi, te îngrijorezi, te panichezi şi pur şi simplu nu-ţi mai revii din starea asta.

Crezi că tu nu poţi avea orgasm

Ai auzit că unele femei nu au parte de asemenea trăiri, aşa că te consideri ca făcând parte din categoria lor. Poate orice bărbat să folosească metode care de care mai excitante, ca tu ştii una şi bună: nu eşti o norocoasă şi te-ai resemnat.

@shutterstock