Poziţia preferată îţi arată tipul de personalitate

1 73320 original jpg jpeg

Ai tendinţa să te joci cu el înainte sau preferi să fii la cârmă? Iată ce spun specialiştii despre poziţia ta preferată.

Misionar

Femeia care alege această poziţie,preferă lucurile simple. Ea nu ţine musai să experimenteze şi nu este de obicei sălbatică sau ieşită din comun în dormitor. Ea are nevoie de contact vizual şi vrea să simtă o conexiune puternică cu partenerul ei.

Este o poziţie preferată şi de femeile care obişnuiesc să lucreze multe ore pe zi şi la care oboseala îşi spune cuvântul. Deşi majoritatea oamenilor tind să creadă că această poziţie este una plictisitoare,ea este veriga de legătură a unei reale intimităţi emoţionale.

Deasupra

Dacă o femeie preferă această poziţie,se poate spune despre ea că este responsabilă şi că-i place să deţină controlul. Stând deasupra,se poate decide ritmul şi adâncimea penetrării. Această poziţie denotă încrederea şi faptul că se simte confortabil în corpul ei.

Lingură

Aceasta este poziţia preferată a persoanelor romantice. Femeia are încredere deplină în iubitul ei şi este dispusă să renunţe la ea pentru el. Este o poziţie relaxantă care permite ca partenerii să se bucure unul de altul mult timp. Este poziţia perfectă pentru un act sexual încet,senzual şi romantic.

Cu spatele la el

Aşa cum sugerează şi numele,există şi o latură ceva mai sălbatică la această poziţie. Ea lasă de înţeles că nu există o problemă cu faptul că partenerul domină şi întăreşte încrederea între parteneri. Este o poziţie recomandată pentru nopţi pasionale.

Citeşte şi:

«Pactul sexual» în cuplu

Reguli care-ţi fac viaţa de cuplu mai frumoasă