Poziţia sexuală pe care o adori, în funcţie de zodie

1 70742 original jpg jpeg

Semnul zodiacal spune multe despre preferinţele tale sexuale. Află ce poziţie te caracterizează în funcţie de zodie pentru a-ţi condimenta viaţa intimă.

Berbec

Acest semn zodiacal extrem de aventurier este pasionat de sex şi tocmai sexul îţi trezeşte fiorul pasiunii. Partenerul trebuie să fie flexibil în pat să-l îmbrăţişeze şi chiar să-şi încolăcească mâinile în jurul corpului. Dacă vorbim despre femeia Berbec,atunci aceasta poate să-şi pune picioarele pe umerii partenerului pentru ca jocul erotic să fie cât mai mlădios.

Taur

Poziţia foarfecă este cea care-i caracterizează pe nativii din zodia Taur. Bărbatul stă culcat pe spate,cu picioarele îndepărtate,iar femeia se poziţionează între picioarele partenerului,astfel încât picioarele ei să fie la capul lui.

Gemeni

Poziţia „dans în poală” permite femeii să preia controlul,în timp ce partenerul stă în poziţia şezut pe canapea (pe scări,pe marginea căzii),cu picioarele depărtate. Femeia stă cu spatele la bărbat,în braţele lui,doar cu picioarele apropiate.  

Rac

Sensibilul,timidul şi uneori nesigurul Rac are nevoie de protecţie chiar şi în dormitor. Femeia stă în genunchi,iar bărbatul vine pe la spatele ei şi o îmbrăţişează. În felul acesta se poate evita contactul vizual pentru ca plăcerea să fie deplină,fără urme de timiditate.

Leu

Regele zodiacal are nevoie de mult răsfăţ,dar şi de dominare atunci când vine vorba de sex. Prin urmare,bărbatul stă în şezut pe canapea,se sprijină cu mâinile de marginile acesteia,iar picioarele le are întinse pe un scaun în prelungirea canapelei. Femeia stă pe picioarele lui,ţinându-şi mâinile de umerii lui.

Fecioară

Poziţia faţă-n faţă este ideală pentru conservatoarea Fecioară. Ambii parteneri stau în genunchi în pat şi se îmbrăţişează. Această poziţie promite multă intimitate.

Balanţă

Ambii parteneri stau întinşi pe o parte,cu faţa unul spre celălalt. Bărbatul îşi încolăceşte braţele în jurul corpului femeii,iar femeia îşi aduce piciorul peste coapsa opusă a bărbatului.

Scorpion

Femeia stă culcată pe burtă,cu mâinile sub frunte şi cu picioarele uşor desfăcute. Bărbatul vine peste femeie,o cuprinde şi o penetrează pe la spate.

Săgetător

Această poziţie presupune flexibilitate,dar este şi extrem de incitantă. Femeia stă pe spate,apoi îşi ridică partea de sus o corpului şi o răsuceşte spre dreapta sau spre stânga,sprijinindu-se pe palme. Bărbatul îngenuchează în faţa ei şi o susţine de coapse.

Capricorn

În poziţia „deasupra” femeia domină. Bărbatul stă întins pe spate,cu picioarele uşor desfăcute,iar femeia este deasupra,în poziţia şezut.

Vărsător

Bărbatul stă pe şezut,ca şi cum ar sta pe fotoliu sau,ca şi cum el ar fi fotoliu pentru femeie. Ea vine peste el,îl priveşte în ochi,iar bărbatul o îmbrăţişează.

Peşti

Femeia stă culcată pe spate,cu genunchii îndoiţi. Bărbatul stă în faţa ei,în genunchi,şi se sprijină de coapsele ei.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg