Poziţii de sex pe care nu vei vrea să le încerci a doua oară

1 72151 original jpg jpeg

De obicei, ieşirea din rutină şi încercarea de noi poziţii poate fi interesantă, dar asta nu înseamnă că te vei şi distra în timp ce experimentezi. Şi, pentru că pe cât de simplu pare la prima vedere, pe atât de dificil este să le pui în practică, anumite poziţii pot fi puse în scenă o singură dată.

Despre poziţii de sex incomode nu prea auzi vorbindu-se în general,poate că lumea vrea să transmită mesajul că sexul consimţit nu este decât plăcere. Este,dacă descoperi exact ce ţi se potriveşte. Următoarele poziţii sunt cele pe care majoritatea femeilor preferă să nu le încerce a doua oară.

Cowgirl inversă

Dacă nu ai foarte mare experienţă,această poziţie tinde să fie foarte incomodă,iar penisul iubitului poate fi în pericol. Dacă el îşi asumă riscul,cu siguranţă tensiunea în care vei sta până când partenerul ajunge la orgasm va rupe orice urmă de romantism,iar şansele ca tu să atingi culmile plăcerii scad considerabil. De ce ai încerca a doua oară această poziţie?

69

Această postură nu este deloc atât de relaxantă pe cât pare. În primul rând pentru că atunci când încerci să îţi duci iubitul la extaz,prin orice mijloace (fix atunci ejaculareaîntârzie cel mai mult),nu mai poţi spune că te-ai abandonat plăcerii. Ba mai mult,rişti să fii atât de irascibilă,încât te vei întreba de ce salivează în halul ăsta,de ce nu te atinge exact acolo unde trebuie şi multe altele care transformă partida de amor într-un eşec complet. Eşti sigură că vrei să încerci a doua oară?

La duş

Nu este nimic plăcut în a te înghesui într-un colţ de baie şi a încerca să îţi ţii echilibrul într-un picior,în timp ce iubitul face tot posibilul să găsească poziţia cea mai comodă. Până ajungeţi să fiţi amândoi relaxaţi,se cam duce cheful. Asta dacă nu cumva vreunuia dintre voi nu i se face rău de la aburii din baie sau dacă nu sunteţi puţin claustrofobi.

Anal

Poziţia nu este cu siguranţă cea la care visează femeile,dar pentru o experienţă,doar aşa,ca să nu refuzi ceva ce nu cunoşti,poate ai încercat-o şi pe asta. Dacă o faci pe nepregătite,adică fără a avea la îndemână un lubrifiant,probabil încercarea este sortită eşecului din start. Iar în cazul în care totuşi reuşiţi să încropiţi o pseudo-partidă de sex,durerile de a doua zi îţi vor aminti de ce a durat atât de mult până te-ai decis să îi dai o şansă.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg