Poziţii de sex pe care nu vei vrea să le încerci a doua oară

1 72151 original jpg jpeg

De obicei, ieşirea din rutină şi încercarea de noi poziţii poate fi interesantă, dar asta nu înseamnă că te vei şi distra în timp ce experimentezi. Şi, pentru că pe cât de simplu pare la prima vedere, pe atât de dificil este să le pui în practică, anumite poziţii pot fi puse în scenă o singură dată.

Despre poziţii de sex incomode nu prea auzi vorbindu-se în general,poate că lumea vrea să transmită mesajul că sexul consimţit nu este decât plăcere. Este,dacă descoperi exact ce ţi se potriveşte. Următoarele poziţii sunt cele pe care majoritatea femeilor preferă să nu le încerce a doua oară.

Cowgirl inversă

Dacă nu ai foarte mare experienţă,această poziţie tinde să fie foarte incomodă,iar penisul iubitului poate fi în pericol. Dacă el îşi asumă riscul,cu siguranţă tensiunea în care vei sta până când partenerul ajunge la orgasm va rupe orice urmă de romantism,iar şansele ca tu să atingi culmile plăcerii scad considerabil. De ce ai încerca a doua oară această poziţie?

69

Această postură nu este deloc atât de relaxantă pe cât pare. În primul rând pentru că atunci când încerci să îţi duci iubitul la extaz,prin orice mijloace (fix atunci ejaculareaîntârzie cel mai mult),nu mai poţi spune că te-ai abandonat plăcerii. Ba mai mult,rişti să fii atât de irascibilă,încât te vei întreba de ce salivează în halul ăsta,de ce nu te atinge exact acolo unde trebuie şi multe altele care transformă partida de amor într-un eşec complet. Eşti sigură că vrei să încerci a doua oară?

La duş

Nu este nimic plăcut în a te înghesui într-un colţ de baie şi a încerca să îţi ţii echilibrul într-un picior,în timp ce iubitul face tot posibilul să găsească poziţia cea mai comodă. Până ajungeţi să fiţi amândoi relaxaţi,se cam duce cheful. Asta dacă nu cumva vreunuia dintre voi nu i se face rău de la aburii din baie sau dacă nu sunteţi puţin claustrofobi.

Anal

Poziţia nu este cu siguranţă cea la care visează femeile,dar pentru o experienţă,doar aşa,ca să nu refuzi ceva ce nu cunoşti,poate ai încercat-o şi pe asta. Dacă o faci pe nepregătite,adică fără a avea la îndemână un lubrifiant,probabil încercarea este sortită eşecului din start. Iar în cazul în care totuşi reuşiţi să încropiţi o pseudo-partidă de sex,durerile de a doua zi îţi vor aminti de ce a durat atât de mult până te-ai decis să îi dai o şansă.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg