Poziţii incendiare de încercat chiar în această noapte!

1 70628 original jpg jpeg

Ţi se întâmplă să te aventurezi într-o nouă partidă de sex, cu gândul că va fi una deosebită, dar la final ai senzaţia de déja-vu? Ca să nu cazi pradă rutinei pe plan intim, încearcă aceste poziţii de sex.

Îndrăzneşte să schimbi puţin scenariul în dormitor! Fie că eşti într-o relaţie de lungă durată sau la început de drum,partidele de sexnu trebuie să fie cuminţi,ca la carte şi cu un scop precis. Experimentează,experimentează şi fii egoistă! Nu te mai gândi ce să faci ca să-i fie lui bine. Cere-i să-ţi îndeplinească dorinţele şi convinge-l că trebuie să se simtă onorat că face asta.

Misionarul – când vrei să fii mamă

Poziţia asta este foarte simplă şi confortabilă. Sigur apelezi la ea când eşti în pană de idei. Este ideală dacă vrei să concepi unbebeluş,pentru că penetrarea este profundă.

Pune o pernă sau două sub bazin,pentru ca pelvisul tău să aibă o înclinaţie şi mai bună. Penetrarea va fi maximă. În plus,îţi protejază spatele,dacă suferi de dureri.

Sex la margine

Întinde-te pe spate,cât mai aproape de marginea patului,astfel încât picioarele tale să fie în afara patului. Îndoaie genunchii şi ţine tălpile pe sol. Partenerul tău,in picioare sau în genunchi,cum îi este mai confortabil,te penetrează adânc şi se bucură de o privelişte care-l va excita mult.

Foarfeca

Tu şi partenerul tău staţi aşezaţi în poziţie asemănătoare cu o foarfecă. Adică având un picior în interiorul bazinului lui şi altul în afară. Această poziţie pune multă presiune pe pelvis,iar senzaţia este destul de excitantă.

Călare,cu spatele

Stai deasupra şi bucură-te din plin de bărbaţia lui. Efectul este şi mai spectaculos dacă te aşezi pe el,dar îl tratezi cu spatele. Penetrarea este cât se poate de profundă,iar el îţi poate masa fesele şi talia îndelung,spre plăcerea maximă a amândurora.

Roaba sexi

Partenerul tău îngenunchează lângă tine şi te penetrează pe la spate. Coapsele sale pot fi încadrate de ale tale sau pot fi în afară. Dacă este puternic,iar tu nu ai probleme cu kilogramele în exces,ba te mândreşti cu un trup flexibil,iubitul tău te poate ridica,în timpul penetrării,în timp ce îţi susţine picioarele.

„Căţeluşa obosită“

Întinde-te pe sol,cu faţa în jos,şi aşază sub bazin una-două perne,care să ridice pelvisul,iar fundul tău să pară şi mai apetisant.

Din această poziţie,partenerul tău te poate penetra pe la spate,având picioarele atât în interiorul coapselor tale,cât şi în afară. Deţii foarte puţin control,dar poziţia este foarte relaxantă.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg