Poziţii pentru o partidă de sex incendiară!

1 73423 original jpg jpeg

Unele poziţii sexuale sunt mai incitante decât altele. Dacă ai chef de sex şi ai vrea să schimbi poziţia "Misionarul", poţi încerca una dintre poziţiile de mai jos, alături de iubitul tău, pentru o plăcere mai intensă, garantată şi clipe de neuitat.

Poziţia „Bâzâitul punctului G”

Cum procedezi?  Stai pe spate cu picioarele odihnindu-te pe umerii lui.

Orice poziţie în care o femeie ridică picioarele îngustând vaginul creşte intensitatea plăcerii. Roagă-l pe partener să se mişte lateral sau de jos în sus,parcă ar fi într-un balansoar. Această mişcare ar trebui să aducă penisul în contact direct cu punctul G,astfel concentrati-vă atenţia pe zona de la doar câţiva centimetri mai sus de peretele frontal al vaginului,plăcerea va fi mult mai intensă.

Nu toată lumea simte o senzaţie deosebită,dar merită o încercare.

Poziţia „Fierul de călcat”

Cum trebuie să stai:aşează-te cu faţa în jos pe pat,cu soldurile uşor ridicate.

Această poziţie intensifică plăcerea vaginală si creează o apropiere confortabilă între parteneri,făcând penisul să pară mai mare. El ar putea,de asemenea,să te împingă astfel încât vârful penisului va atinge colul uterin,o zonă ce este de cele mai multe ori neglijată. Pune o perna sub abdomenul inferior pentru a proteja spatele. Va dura mai mult în cazul în care el încearcă o penetrare superficială şi o respiraţie adâncă. Dacă partenerul îşi pierde răbdarea şi se împinge în tine prea repede,încercaţi să vă mutaţi şoldurile încet dintr-o parte în alta. Acest lucru îl va forţa să încetinească şi să facă lovituri mai scurte.

Poziţia „Covrig”

Cum trebuie să fiţi asezaţi:pune-te pe partea dreapta,partenerul îngenunchează  peste piciorul  tău drept şi îl ridică pe cel stâng în jurul abdomentului său,în partea stângă.

Poziţia încurajează contactul clitoridian şi ai parte de o penetrare mult mai adâncă,dându-vă posibilitatea să vă priviţi în timpul actului sexual. Stând  întinsă confortabil,îi poţi propune partenerului să te stimuleze folosind degetele. Un alt beneficiu a acestei poziţii este faptul că nu vei avea dureri de spate după.