Poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată. 4 exemple

1 66666 original jpg jpeg

Sunt momente în care flacăra pasiunii se aprinde fără ca tu şi partenerul să fiţi pregătiţi, iar o posibilă sarcină este ultimul lucru la care te poţi gândi. Dar lipsa unor metode contraceptive nu trebuie să vă strice cheful. Poţi încerca una dintre cele 4 poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată.

Anumite poziţii sexuale sunt mai bune decât celelalte,atunci când vorbim de posibilitatea de a evita o sarcină. Totuşi,nu te baza doar pe asta,dacă vrei să fii 100% convinsă că peste nouă luni nu vei schimba scutece şi nu vei spăla biberoane. Pe lângă sfaturile pe care le vei citi în ceea ce urmează,ai grijă ca partenerul tău să nu ejaculeze atunci când te penetrează,să ţii cont şi de calendar,iar dacă,totuşi,„accidentul” s-a produs,apelează cu încredere la „pilula de a doua zi”.

1. Poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată - Femeia deasupra

Această poziţie,în care femeia stă deasupra,nu numai că este extrem de senzuală,bărbatul putând să te mângâie pe tot corpul şi să te răsfeţe cum ştie el mai bine,dar poate îngreuna călătoria spermei partenerului către vaginul tău. Asta ar putea fi cea mai bună poziţie,atunci când îţi este imposibil să foloseşti o altă metodă contraceptivă în timp ce faci sex.

2. Femeia deasupra,cu spatele la partener

Tot o poziţie în care femeia stă deasupra. Această poziţie de sex,ca şi cea de mai înainte,face dificilă misiunea spermatozoizilor de a intra în vagin şi de acolo mai sus,spre uter. Ca măsură de precauţie,asigură-te că iubitul tău scoate penisul înainte de a ejacula,pentru a preveni o sarcină.

3. Poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată - Femeia în braţele bărbatului

În poziţia şezut,cu tine în braţele partenerului,această metodă de a face sexpoate să aprindă scânteie chiar şi într-o relaţie care pare că s-a plafonat. Poziţia permite o penetrare intensă şi stimularea punctului G. Dar din moment ce tu stai deasupra,asta ajută la reducerea şanselor de a rămâne însărcinată.

4. Poziţia doggy din picioare

Din nou o poziţie care face ca sexul să fie extrem de pasional. Doggy din picioare este perfect pentru a stimula clitorisul şi a intensifica întreaga experienţă,în timp ce tu poţi sta mai liniştită în ceea ce priveşte riscul de a rămâne însărcinată.