Poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată. Top 4 exemple

poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată jpeg

Dacă o posibilă sarcină este ultimul lucru la care te găndeşti, încearcă aceste poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată împreună cu partenerul tău. Aşa vei trăi senzaţii intense şi clipe de neuitat, fără riscul de a rămâne însărcinată.

Unele poziţii sunt mai potrivite atunci când vrei să eviţi o sarcină,dacă alegi să faci sex neprotejat. Totuşi,nu te baza doar pe asta,dacă vrei să fii 100% convinsă că peste 9 luni nu vei schimba scutece. Este important să ai grijă ca partenerul tău să nu ejaculeze atunci când te penetrează,să ţii cont şi de calendar,iar dacă,totuşi,„accidentul” s-a produs,apelează cu încredere la pilula de a doua zi

1. Poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată - Femeia în braţele bărbatului

În poziţia şezut,cu tine în braţele partenerului,această metodă de a face sex poate să aprindă scânteie chiar şi într-o relaţie care pare că s-a plafonat. Poziţia permite o penetrare intensă şi stimularea punctului G. Dar din moment ce tu stai deasupra,asta ajută la reducerea şanselor de a rămâne însărcinată.

2. Poziţia doggy din picioare

Pe lista cu poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată trebuie trecută şi

doggy din picioare. E o poziţie care face ca sexul să fie extrem de pasional. Doggy din picioare este perfect pentru a stimula clitorisul şi a intensifica întreaga experienţă,în timp ce tu poţi sta mai liniştită în ceea ce priveşte riscul de a rămâne însărcinată.

3. Poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată - Femeia deasupra

Această poziţie,în care femeia stă deasupra,nu numai că este extrem de senzuală,bărbatul putând să te mângâie pe tot corpul şi să te răsfeţe cum ştie el mai bine,dar poate îngreuna călătoria spermei partenerului către vaginul tău. Asta ar putea fi cea mai bună poziţie,atunci când îţi este imposibil să foloseşti o altă metodă contraceptivă în timp ce faci sex.

4. Femeia deasupra,cu spatele la partener

Tot pe lista cu poziţii sexuale ca să nu rămâi însărcinată putem trece şi această poziţie în care femeia stă deasupra, însă cu spatele la partener. Această poziţie de sex,ca şi cea de mai înainte,face dificilă misiunea spermatozoizilor de a intra în vagin şi de acolo mai sus,spre uter. Ca măsură de precauţie,asigură-te că iubitul tău scoate penisul înainte de a ejacula,pentru a preveni o sarcină.



Recente

Iată totul despre testele rapide pentru boli cu transmitere sexuală și cum să le faci! jpg
diferenta de varsta jpg
Cupluri fericite jpg
cuplu jpg
7 indicii ca partenerul este nesigur pe tine  Sursa foto shutterstock 1926380891 jpg
seducție  foto   Shutterstock jpg
cuplu shutterstock 764346061 jpg
Pauza erotica  Sursa foto shutterstock 2191768607 jpg
Inghetata preferata iti prezice compabilitatea in cuplu  Sursa foto shutterstock 644431765 jpg
Fexting  Ce este si cum afecteaza relatiile  Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie  foto   Shutterstock jpg
fructe  foto   Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg