Poziţii sexuale de încercat dacă vrei băiat sau fată

2 shutterstock 1127068472 jpg jpeg

Dacă vrei să ai o fată

Femeia deasupra

Deşi nicio poziţie sexualănu garantează 100% că vei avea o un băiat sau o fată,poziţia femeia deasupra îţi măreşte şansele de a rămâne însărcinată cu o fetiţă. Dacă tu eşti deasupra poţi controla adâncimea penetrării. În loc ca bărbatul să ejaculeze în adâncul vaginului,este indicat să o facă aproape de intrarea în acesta. În acest mod spermatozoizii masculini vor fecunda mai greu ovulul,deoarece durata lor de viaţă este mai scurtă decât cei feminini.

Poziţia misionarului

Aceasta este o altă poziţie de încercat pentru cuplurile care îşi doresc o fetiţă. Spermatozoizii care conţin cromozomul X,cel care determină că viitorul copil va fi o fetiţă,călătoresc mai încet prin vagin si au o speranţă de viaţă mai mare. Deoarece penetrarea nu este adâncă în această poziţie,cromozomii X au mai multe şanse de a fecunda ovulul.

Poziţia linguriţă

O altă poziţie care nu permite penetrarea în adâncime este poziţia linguriţă. Aşadar tot spermatozoizii cu cromozom X sunt cei mai viabili şi-ţi măresc şansele de a avea o fetiţă.

Dacă vrei un băiat

Pe de altă parte,dacă vrei un băiat,trebuie să faci sex în poziţii care să permită o penetrare cât mai adâncă. Dacă spermatozoizii masculini,adică cei care conţin cromozomul Y,sunt mai lenţi,atunci trebuie să te asiguri că ei vor avea toate şansele să ajungă primii la ovul.

Din spate

Sexul în această poziţie permite ca în timpul ejaculării spermatozoizii să fie lângă cervix. Şi,cum cei cu cromozom Y sunt mai rapizi decât cei cu cromozom X,vei avea mai multe şanse să strângi după 9 luni în braţe un băieţel.

În picioare

Şi în această poziţie ai mai multe şanse să rămâi însărcinată cu un băieţel. Unghiul de penetrare este adânc şi spermatozoizii vor ajunge repede la ovul.

O poziţie care îţi asigură orgasmul

Se pare că în timp ce ai orgasmvaginul devine mai alcalin,ceea ce favorizează spermatozoizii cu cromozom Y. Astfel,aceştia vor avea mai multe şanse să ajungă primii la ovul şi să-l fertilizeze.