Prezervativul feminin mod de folosire

1 64771 original jpg jpeg

Prezervativul este singura metodă mai sigură de protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală, ce împiedică şi sarcinile nedorite. Cum bărbaţii au fost dintotdeauna cei care aveau nevoie de un astfel de dispozitiv pentru întreţinerea actului sexual, a apărut şi prezervativul feminin.

Prezervativul este singura metodă mai sigură de protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală,ce împiedică şi sarcinile nedorite. Cum bărbaţii au fost dintotdeauna cei care aveau nevoie de un astfel de dispozitiv pentru întreţinerea actului sexual,a apărut şi prezervativul feminin.

Prezervativul feminin mod de folosire – cum arată şi cum trebuie introdus?

Prezervativul feminin nu se diferenţiază prea tare de cel masculin,are formă cilindrică,fiind închis la unul din capete şi este confecţionat din poliuretan. Ambele capete ale sale sunt prevăzute cu inele flexibile. Acesta se introduce neapărat numai înainte de actul sexual. La capătul închis al prezervativului există un inel flexibil,care trebuie să stea în dreptul colului uterin pentru a bloca ieşirea din vagin.

La celălalt capăt al prezervativului,în partea deschisă,acesta are un alt inel flexibil,mai mare decât cel interior,ce rămâne în afara corpului. El trebuie să acopere vulva şi o parte din perineu în timpul contactului sexual.

Citeşte continuarea articolului pe clicksanatate.ro