Pune capăt rutinei din relaţie!

1 67880 original jpg jpeg

Simţi că de la o vreme relaţia voastră parcă bate pasul pe loc, iar toată chimia dintre voi a dispăru? De vină poate fi rutina, dar din fericire există câteva soluţii!

O călătorie poate face minuni

În weekend sunteţi atât de obosiţi încât preferaţi să staţi în casă şi fie vă uitaţi la filme,fie aveţi activităţi separate. Aveţi nevoie de timp doar pentru voi,departe de toate grijile zilnice şi doar o călătorie vă poate oferi acest răgaz. 2-3 zile petrecute într-o staţiune la munte sau în alt oraş pot fi o oază de relaxare şi un prilej să vă regăsiţi.

Contează pe spontaneitate

Chiar dacă-ţi place să fii stăpână pe situaţie,nu este cazul să planifici fiecare detaliu. Nu este chiar plăcut să ştii cu o săptămână înainte în ce restaurant o să mâncaţi sau ce film o să vizionaţi. Fii mai relaxată şi bucură-te de situaţiile neprevăzute alături de partener. Vor crea momente inedite care vă vor ajuta să vă apropiaţi şi să aveţi momente de neuitat.

Citeşte şi:

5 sfaturi pentru a evita certurile în cuplu

Reguli care-ţi fac viaţa de cuplu mai frumoasă

Încercaţi noi activităţi

Monotonia se sparge şi prin activităţi variate. Poţi opta pentru un nou sport pe care să-l practicaţi împreună,cum ar fi tenis,sau pentru o activitate mai inedită cum sunt lecţiile de dans. Veţi trăi noi experienţe care vor face ca viaţa de zi cu zi să fie din ce în ce mai palpitantă.

Comunicarea,cheia unei relaţii

Dacă activitatea voastră preferată în fiecare seară este să vă uitaţi la televizor,este cazul să iei câteva măsuri. În loc să pierdeţi câteva ore în faţa ecranului mai bine povestiţi ce s-a întâmplat peste zi,faceţi schimb de impresiii şi astfel veţi încuraja comunicare zilnică.

Petreceţi timp şi separat

Deşi este de preferat să petreceţi cât mai mult timp împreună asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijaţi prietenii şi familia. Aveţi nevoie si de momente de libertate,pentru a nu da impresia că vă sufocaţi unul pe celălalt. Aşa cum el poate ieşi la o bere cu prietenii şi tu poţi profita de acele ore pentru o sesiune de cumpărături alături de cele mai bune amice.