Regulile de aur ale seducţiei

1 65043 original jpg jpeg

Ai pus ochii pe el, însă nu ştii cum să-l seduci, să faci în aşa fel încât să nu-ţi scape printre degete după prima întâlnire, ca apoi să începeţi şi să construiţi o relaţie serioasă. Iată ce comportament trebuie să abordezi.

Flirt şi iar flirt

O cercetare a oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Webster,din ST. Louis,Statele Unite ale Americii,a arătat că modul în flirtezi este mult mai important decât aspectul fizic sau ţinuta. În cadrul studiului,a fost urmărit comportamentul oamenilor aflaţi în căutarea unei relaţii.

Psihologul Monica Moore a mers în locuri unde oamenii singuri obişnuiesc să se întâlnescă pentru a-şi găsi un partener:baruri,mall-uri,cluburi,petreceri. Aceasta a descoperit că este foarte important să nu fii atentă doar la îmbrăcămintea pe care o porţi şi să uiţi să fii tu:alege să flirtezi,fii naturală,râzi la glumele lui.

Doza de feminitate

Să ai întotdeauna o voce caldă,să foloseşti un machiaj discret şi să fii cu zâmbetul pe buze. O femeie cu un zâmbet frumos îi va atrage pe bărbaţi ca  un magnet.

O altă regulă este să nu-i vorbeşti despre problemele tale de la prima întâlnire. Nu uita de privirea seducătoare! Trebuie să fie directă şi cât mai scurtă.

Citeşte şi:

Secrete de seducţie pentru fiecare zodie

7 semne că eşti într-o relaţie cu persoana potrivită

Poartă roşu

Bărbaţii percep femeile care se îmbracă în roşu mult mai seducătoare,potrivit unei cercetări a oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Rochester,New York,SUA.

În cadrul unui experiment,100 de bărbaţi au primit un set de fotografii cu femei care purtau haine de diferite culori. Cei mai mulţi s-au simţit mai atraşi de femeile îmbrăcate în roşu,pe care le-au considerat mai pasionale.

Aşadar,la prima întâlnire nu uita să porţi măcar un accesoriu de culoare roşie.

Nu-i vorbi de planuri de viitor

Sunteţi la prima voastră întâlnire,stai cu el la masa din restaurant şi începi să-I vorbeşti despre faptul că abia aştepţi să te căsătoreşti şi să devii mamă.

Este mai bine ca aceste lucruri să le povesteşti celei mai bune prietene,mamei sau unui amic. Bărbaţii se sperie şi o iau la sănătoasa când aud de pirostrii. Fii spontană,glumeaţă,sigură pe tine,dar nu-i vorbi de angajamente la prima întâlnire.