Secretele partidelor de dragoste perfecte

1 68533 original jpg jpeg

Îţi este dor de nopţile pasionale, când faceţi amor la nesfârşit? Le poţi recâştiga, cu ajutorul unor mici secrete.

Gesturi tandrePotrivit studiilor,mângâierile şi sărutările fine activează centrii mişcării din creier,care favorizează eliberarea hormonilor plăcerii,endorfinele. Astfel,orice urmă de tensiune va fi eliminată.

În timpul actului sexual,nu trebuie să te concentrezi pe nimic altceva decât asupra plăcerii. Vei simţi că faceţi dragoste... la infinit.

Relaţiile lungi nu sunt ferrite de capcana rutinei,care îşi pune amprenta şi asupra vieţii sexuale. Sexul se transformă din plăcere în datorie conjugală de sâmbătă seara.

Ca să vă reîntoarceţi la pasiunea primelor întâlniri,începeţi prin a vă reaminti de primele sărutări.Ce-ar fi ca seara,înainte de culcare,în loc de un pupic rapid,să-l săruţi cu patos? Este prima invitaţie la o noapte lungă şi fierbinte.

Nu săriţi peste preludiu

Lipsit de emoţie,scurt... este sexul fără preludiu. Îi face pe cei doi parteneri să-şi cunoască foarte bine trupurile. Totodată,spun sexologii,eliberează organismul de orice stres. Sărutaţi-vă pe tot corpul,oferiţi-vă mângâieri şi şoptiţi-vă cuvinte dulci la ureche.

Citeşte şi:

Aşa vindeci complexele în amor

Ce-au de-a face anii cu sexul?

Postludiul,obligatoriu

Pentru ca plăcerea să fie deplină,femeile au nevoie nu numai de orgasm,ci şi de postludiu. Căci nimic nu este mai plăcut,după o noapte de amor,decât să te laşi dezmierdată şi alintată,în braţele sale.

Vă puteţi alinta cu săruturi dulci,cu o mângâiere delicată sau printr-un cuvânt tandru. Şi de ce nu,postludiul se poate topi într-un nou preludiu...

Momentul ideal pentru sex este la şase dimineaţa

Potrivit cercetătorilor britanici ora 6:00 este ideală deoarece nivelul de estrogeni şi de testosteroni,hormonii sexuali feminini şi masculini,se află la cote maxime.

Sexul matinal este recomandat şi pentru cuplurile care îşi doresc copii,deoarece în aceste momente ambii parteneri sunt fertili.