Sex: Cum îi place să fie atins, în funcţie de zodie

1 71850 original jpg jpeg

Atingerile sunt o formă de manifestare a unor emoţii şi trăiri. Acestea pot avea conotaţie sexuală, pot fi protectoare sau prietenoase. Nu tuturor le place să fie atinşi în acelaşi mod.

Berbec

Berbecii dictează în viaţa de zi cu zi,iar când vine vorba de sex,lucrurile nu se schimbă. De aceea,când fac sex,preferă să dea indicaţii precisedespre cât de repede să te mişti şi când să schimbi poziţia.

Taur

Bărbaţii Taur adoră preludiul,aşa că se bucură de fiecare atingere delicată,fie că este vorba de un masaj erotic sau de mângâierea uşoară a penisului.

Gemeni

Gemenilor le place să fie atinşi în timpul actului sexual,astfel,când îşi penetrează partenera,aceasta trebuie să fie într-o poziţie din care să îl poată mângâia pe spate sau bate uşor la fund.

Rac

Pentru Raci,sânii partenerei sunt la fel de importanţi ca şi vaginul,aşa că nu fi surprinsă,dacă îţi va propune să îi mângâii bărbăţia cu memeloanele.

Leu

Leului îi place să preia controlul,aşa că va avea grijă să îţi plimbe mâinile exact pe zonele care îi produc fiori. Nu vorbeşte prea mult în pat,este omul acţiunii.

Fecioară

Zona erogenă a unui Fecioară este abdomenul. Poţi să ai orice tip de contact sexual cu el,cât timp nu uiţi să îi mângâi burta.

Balanţă

Deşi organul de reproducere este şi pentru el foarte important,Balanţa adoră totuşi să fie atinsă pe fese,mai degrabă decât pe penis.

Scorpion

Pentru Scorpioni,sexul este o parte importantă a vieţii de familie. Contactul trebuie să fie unul profund,iar partenera dispusă să pună în aplicare toate fanteziile lui sexuale. Îi place să fie atins pe tot corpul,dar mai ales pe penis.

Săgetător

La Săgetător totul este o distracţie. Aşa că nu te mira dacă îţi propune să luaşi ceva jucării sexuale. Ai grijă doar să le foloseşti cât mai des.

Capricorn

Înainte de a scăpa de hainele de pe el,îi place să îi atingi organul prin pantaloni. Mângâie-l intens,îi place cum se simte prin material.

Vărsător

Vărsătorul poate fi un pic pervers,aşa că o să te adore dacă îţi pui o pereche de mănuşi de cauciuc sau latex înainte de a-l atinge pe fese şi pe organul genital.

Peşti

Pentru Peşti,sexul anal este cel mai bun mod de a avea contact intim. Astfel,atingerile trebuie să fie limitate,el fiind cel care preia controlul,în încercarea de a te răsfăţa.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg