Sex: Cum îi place să fie atins, în funcţie de zodie

1 71850 original jpg jpeg

Atingerile sunt o formă de manifestare a unor emoţii şi trăiri. Acestea pot avea conotaţie sexuală, pot fi protectoare sau prietenoase. Nu tuturor le place să fie atinşi în acelaşi mod.

Berbec

Berbecii dictează în viaţa de zi cu zi,iar când vine vorba de sex,lucrurile nu se schimbă. De aceea,când fac sex,preferă să dea indicaţii precisedespre cât de repede să te mişti şi când să schimbi poziţia.

Taur

Bărbaţii Taur adoră preludiul,aşa că se bucură de fiecare atingere delicată,fie că este vorba de un masaj erotic sau de mângâierea uşoară a penisului.

Gemeni

Gemenilor le place să fie atinşi în timpul actului sexual,astfel,când îşi penetrează partenera,aceasta trebuie să fie într-o poziţie din care să îl poată mângâia pe spate sau bate uşor la fund.

Rac

Pentru Raci,sânii partenerei sunt la fel de importanţi ca şi vaginul,aşa că nu fi surprinsă,dacă îţi va propune să îi mângâii bărbăţia cu memeloanele.

Leu

Leului îi place să preia controlul,aşa că va avea grijă să îţi plimbe mâinile exact pe zonele care îi produc fiori. Nu vorbeşte prea mult în pat,este omul acţiunii.

Fecioară

Zona erogenă a unui Fecioară este abdomenul. Poţi să ai orice tip de contact sexual cu el,cât timp nu uiţi să îi mângâi burta.

Balanţă

Deşi organul de reproducere este şi pentru el foarte important,Balanţa adoră totuşi să fie atinsă pe fese,mai degrabă decât pe penis.

Scorpion

Pentru Scorpioni,sexul este o parte importantă a vieţii de familie. Contactul trebuie să fie unul profund,iar partenera dispusă să pună în aplicare toate fanteziile lui sexuale. Îi place să fie atins pe tot corpul,dar mai ales pe penis.

Săgetător

La Săgetător totul este o distracţie. Aşa că nu te mira dacă îţi propune să luaşi ceva jucării sexuale. Ai grijă doar să le foloseşti cât mai des.

Capricorn

Înainte de a scăpa de hainele de pe el,îi place să îi atingi organul prin pantaloni. Mângâie-l intens,îi place cum se simte prin material.

Vărsător

Vărsătorul poate fi un pic pervers,aşa că o să te adore dacă îţi pui o pereche de mănuşi de cauciuc sau latex înainte de a-l atinge pe fese şi pe organul genital.

Peşti

Pentru Peşti,sexul anal este cel mai bun mod de a avea contact intim. Astfel,atingerile trebuie să fie limitate,el fiind cel care preia controlul,în încercarea de a te răsfăţa.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg