Sfaturi pentru evitarea unor certuri inutile cu iubitul tău

1 74942 original jpg jpeg

Chiar şi cele mai mici neînţelegeri pot genera mari conflicte între parteneri. În orice relaţie există certuri, însă multe dintre ele nu-şi au rostul, făcându-i pe oameni să se îndepărteze. Îţi oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să eviţi discuţiile inutile cu iubitul tău!

Numără până la 10

Poate că nu-ţi vine să crezi,dar chiar funcţionează! De fiecare dată când îl auzi pe partenerul tău spunând ceva ce nu-ţi convine,trage aer în piept şi numără până la 10. Astfel,vei reuşi să te calmezi şi nu vei mai spune lucruri pe care ulterior le poţi regreta.

Adoptă un gest care înseamnă„stop”

Când nu eşti de acord cu părerile iubitului tău,poţi evita o ceartă folosind un semn sau un cuvânt pe care să-l stabileşti împreună cu el. În acest fel,îi vei da de înţeles că nu vrei să continui conversaţia,pentru că eşti pe punctul de a-ţi pierde răbdarea.

Evită anumite subiecte

Este normal ca un cuplu să aibă discuţii în contradictoriu,în special atunci când unul dintre parteneriare un stil de viaţă diferit de a celuilalt. Dar,cu timpul,este bine să-ţi dai seama care sunt problemele pentru care nu merită să te enervezi. Anumite subiecte nu fac decât să-ţi irosească timpul şi să provoace stres şi resentimente între tine şi iubitul tău.

Încearcă să-l înţelegi

Femeile interpretează adeseori orice fac sau spun partenerii lor într-un sens negativ. Dacă nu a spălat vasele,înseamnă că nu-i face plăcere să te ajute în bucătărie. Totodată,dacă a uitat de o ocazie specială,crezi că nu-i pasă suficient de mult de relaţia voastră. Pentru ca relaţia să funcţioneze,este important să comunicaţi şi să încerci să afli de ce procedează aşa. Asta te va ajuta să-l înţelegi şi să-l cunoşti mai bine.

Citeşte şi:5 fraze de evitat în cearta de cuplu

Oferă-i o îmbrăţişare

Atunci când au loc neînţelegeri între tine şi partener,ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este să ai contact fizic cu el. Însă orice gest de tandreţe îţi va aminti de sentimentele pe care le ai faţă de persoana respectivă şi cât de mult îţi doreşti să fiţi împreună. Nu-ţi fie teamă să ceri sau să oferi o îmbrăţişare,pentru că astfel vei evita un conflict pe care nu ţi-l doreşti.

Mediul înconjurător contează

O atmosferă neplăcută poate influenţa în mod negativ relaţia,transformând o simplă neînţelegere într-o mare ceartă. Dacă sunteţi flămânzi sau în locul în care vă aflaţi este zgomot şi nu vă puteţi auzi,tensiunea dintre voi va creşte. Propune-i iubitului tău să vă retrageţi într-un loc liniştit unde să luaţi cina şi să vă relaxaţi. Astfel,vei vedea cum toate problemele voastre se vor rezolva de la sine.

Citeşte şi;Certuri stupide care distrug un cuplu



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png