Top 3 poziţii care-ţi garantează orgasmul

1 70317 original jpg jpeg

Nu s-a inventat nimic nou în ultimul an, nu despre asta vei citi în materialul următor. Îţi prezentăm, în schimb, câteva poziţii care te vor destinde şi te vor face să simţi mult mai intens plăcerea, alături de partenerul tău! Iată-le!

Misionarul adaptat sau poziţia-fluture

Pentru această poziţie,femeia stă pe spate,cu posterioul pe marginea patului sau a unei mese în timp ce partenerul este în picioare sau în genunchi. Ea îşi pune picioarele pe umerii lui şi îşi ridică uşor bazinul.

Din acest unghi,orgasmul va fi intens,iar punctul G poate fi atins cu uşurinţă.

Foarfecaaşezată

Din această poziţie,femeia are un bun control,determinând adâncimea şi unghiul de penetrare. Bărbatul trebuie să stea întins pe spate sau sprijinit în coate,cu genunchii îndoiţi în timp ce partenera îl încalecă cu un picior pe după şoldul lui,iar cu celălat între picioarele lui.

În picioare

Nu este chiar cea mai comodă poziţie,însă dacă ai încercat-o vreodată,ştii deja că,şi dacă te ţine în braţe sau dacă te lipeşte de zid (cu picioarele pe după mijlocul lui),orgasmul va fi minunat.

Această poziţiesubliniază masculinitatea şi puterea lui de a te susţine şi de a te satisface,iar îmbrăţişarea completă vă consolidează şi mai mult legătura emoţională. Este o poziţie solicitantă fizic,dar care merită încercată,plus că o poţi schimba oricând.

Citeşte şi:

Greşeli pe care şi cuplurile fericite le fac

Ce poziţie sexuală preferi în funcţie de zodie