Top 5 jucării sexuale pentru o partidă excelentă

1 72723 original jpg jpeg

Te-ai decis să îţi cumperi o jucărie sexuală, dar nu ai habar ce este potrivit pentru tine? Descoperă care sunt cele mai apreciate produse pentru adulţi şi cum te ajută ele să ai un orgasm incredibil.

Potrivit cercetărilor efectuate de producătorii de vibratoare şi accesorii sexuale,94% dintre repondenţi consideră că produsele pentru adulţi sunt parte importantă dintr-o relaţie sănătoasă. Dar,odată ajunsă într-un sex shop,multitudinea de opţiuni poate fi intimidantă. Descoperă ce ţi s-ar potrivi cel mai bine.

1. Cătuşele sau curelele

Transformă dormitorul într-un loc de joacă fără limite,cu un sistem de fixare,fie format din curele,fie din cătuşe. Aceste sisteme te ţin legată de mâini şi de picioare,cu manşete capitonate şi reglabile. Dacă vrei să deţii tu controlul,îl legi pe el de pat. Tipul ăsta de joc creşte sentimentul de intimitate şi îmbunătăţeşte comunicarea sexuală. Produsul îi ajută pe cei care doresc să experimenteze ceva diferit şi sunt dispuşi să descopere noi moduri de a-şi satisface partenerul.

2. Bagheta magică

Iniţial comercializată în 1960 pentru a diminua stresul şi tensiunea prin masarea spatelui,bagheta magică şi-a croit rapid drum între picioare femeilor. Acest vibrator are o formă care ajută la stimularea clitorisului.  Are cap detaşabil de diverse mărimi şi forme şi viteze diferite,astfel încât este aproape imposibil să nu te satisfacă.

3. Stimulatorul pentru clitoris

Un stimulator pentru clitoris este un dispozitiv proiectat să stimuleze această parte ultra-sensibilă. Există unele care pot fi introduse în vagin şi au un sistem de prindere ce permite să ai mâinile libere. Poţi să rezolvi alte treburi în timpul acesta. Cum ar fi să-i faci un sex oral iubitului tău. Majoritatea oamenilor nu realizează că clitorisul nu este doar o mică umflătură vizibilă deasupra deschiderii vaginale. De fapt el se extinde în formă de claviculă pe fiecare parte a labiilor. De aceea,multe femei preferă stimularea clitoridiană indirectă.

4. Vibratorul stil iepure

Aceasta este cea mai populară jucărie sexuală din lume. Probabil că ai văzut-o în Sex and the City.  Oferă o stimulare simultană a vaginului şi a clitorisului,printr-o extindere sub formă de urechi de iepure. Vibratoarele stil iepure pot provoca orgasme intense.

5. Vibratorul anal

Acesta este tot un vibrator vaginal,doar că mai are un mic braţ care stimulează terminaţiile nervoase din interiorul canalului anal. Ai nevoie şi de un lubrifiant dacă încerci stimularea anală pentru prima dată. Această jucărie va produce orgasme care durează de multe ori cu câteva secunde mai mult decât un orgasm vaginal.



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png