Top 6 fantezii erotice

1 71419 original jpg jpeg

Dacă te gândeşti că femeile nu au fantezii erotice, poate vrei să mai meditezi asupra subiectului. Femeile sunt experte atunci când vine vorba de visare, iar ele nu se limitează la visele tradiţionale.

Fantezii erotice:dominarea

Femeile visează să aibă alături un bărbat mare şi puternic,care să le poată lua cu uşurinţă în braţe şi să meargă aşa cu ele,la malul mării,în lumina difuză a apusului de soare-dar ai putea fi surprinsă să afli că,de fapt,prima lor fantezie nu are nimic romantic în ea. Femeile îşi doresc în dormitor un dominator,un bărbat care să îi spună ce să facă,în faţa căruia să se târască,să îi cerşească atenţie. Bine,asta doar în dormitor. Îmediat ce ies de acolo,acestea vor să revină pe picior de egalitate.

Fantezii sexuale:profesor / student

Bărbaţii vor fi încântaţi să descopere că fantezia „Britney Spears“ nu este doar a lor:femeile iubesc ideea de a se îmbrăca precum şcolăriţele şi să defileze în faţa lor,stârnind interesul. Multe îşi doresc chiar să fie atât de obraznice încât să „merite“ o „bătăiţă“. Din acest scenariu se câştigă pe două planuri. O dată,bărbatul intră în poziţia de dominator. În al doilea rând,de aici până la o partidă fierbinte nu mai e decât un pas insesizabil.

Fantezii sexuale:sex cu un străin

Cele mai multe femei nu ar avea tupeu să ducă până la capăt această fantezie,dar oricum trebuie să ştii că nu sunt puţine cele care îşi imaginează făcând asta. Libidoul creşte cu siguranţă la ideea unui mascul superb care se apropie de ele într-un bar întunecat,plin de fum,care le ia de acolo şi le duce în camera lui pentru o noapte lungă,fierbinte de sex sălbatic. Această fantezie feminină face apel la imaginaţia perversă,care rareori vede lumina zilei.

Fantezii sexuale:sex în 3,cu o altă femeie

În zilele noastre,sexuldintre două femei nu mai este atât de rar,încât să uimească pe cineva,deci fantezia nu are nimic nerealist. Acestea fiind spuse,fantezia implică totuşi şi prezenţa partenerului,adică o partidă în 3,dar cu o străină. În realitate însă cele mai multe nu vor să-l vadă pe iubitul lor atingând o altă femeie.

Fantezii sexuale:voyeurism

Dacă te gândeşti că femeile nu se bucură de vizionarea altor oameni care fac sex,greşeşti. Femeilor le place să urmărească din aceleaşi motive ca şi bărbaţilor:este erotic,antrenant şi uşor tabu.

Fantezii sexuale:exhibiţionism

Există concepţia că doar bărbaţii se gândesc să filmeze partidele de sexcu partenerele,dar nu puţine sunt femeile care au avut fantezii despre a face exact acelaşi lucru la un moment dat. Din nefericire,cele mai multe femei sunt mult prea înfipte în viaţa cotidiană ca să experimenteze astfel de lucruri,asta fiind diferenţa dintre fantezie şi realitate.



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png