Trucuri utile pentru o relaţie de iubire la distanţă

1 71527 original jpg jpeg

Eşti implicată într-o relaţie la distanţă? Cel mai probabil te-au încercat şi pe tine sentimente de frustare şi de neputinţă. Depărtarea de sufletul-pereche poate fi extrem de dureroasă, dar aceasta se poate transforma în ceva infinit de frumos în momentul revederii.

Fiecare cuplu este încercat de provocări,indiferent că partenerii se află la distanţă unul de altul sau stau împreună. Crezi că într-o relaţie la distanţă nu există certuri? Ba da! Iar problema principală a cuplurilor care rezistă,deşi se văd cu porţia,este că trăiesc totul la intensitate maximă,fie că îşi iau rămas bun,fie că se reîntâlnesc.

Probabil te copleşeşte gândul că prietenii voştri petrec sfârşitul de săptămână împreună cu persoanele iubite şi sunt cu toţii fericiţi. Am o veste bună pentru tine. Sunt atâtea trucuri care vă pot face weekendurile mai dulci şi pline de iubire! În plus,de când cu avansarea tehnologiei,distanţa nu a fost nicicând atât de scurtă. Iată câteva sfaturi de la oamenii care au o relaţie de iubire la distanţă şi sunt fericiţi!

Vorbiţi în fiecare zi

Fie că alegeţi telefonul sau reţelele de socializare,comunicaţi zilnic şi puneţi-vă la curent cu toate detaliile din viaţa voastră. Evită să abordaţi mai mult problemele cu care vă confruntaţi şi nu uita ca la fiecare discuţie să vă faceţi complimente,însoţite de cuvinte de iubire. Pe skype,spre exemplu,puteţi să vă vedeţi în orice moment.

Trimiteţi-vă multe poze

Soţul tău lucrează temporar în alt oraş sau în altă ţară? Nu îi va fi aşa de dor de casă dacă îi trimiţi poze cu tine,cu copiii,cu lucruri importante pe care le faceţi în fiecare zi. Imortalizează momentul preparatului de cozonaci,de exemplu,şi trimite-i poze cu zâmbetele piticilor frământând la aluat.

E un exemplu,tu sigur îl poţi surprinde cu instantanee deosebite din familia voastră. Dacă el se află într-o ţară străină şi are timp să viziteze câte ceva,roagă-l să facă fotografii cu peisajele frumoase pe care le vede,cu monumente şi alte locuri speciale din ţara respectivă.

Fă-i surprize!

În cazul în care ştii unde este cazat,îi poţi comanda chiar de acolo,printr-o cerere pe internet,un cadou draguţ care ştii că-l va surprinde în cel mai plăcut mod. Dacă poţi să-i faci chiar tu o vizită scurtă,profită de ocazie. Se va bucura să-i fii chiar şi pentru câteva ore alături.

Menţine focul pasiunii aprins

Ca să păstraţi vie flacăra iubiriiîntre voi,chiar şi la distanţă puteţi apela la mici artificii. Când vorbiţi,acordaţi puţină atenţie şi relaţiei intime. Puteţi folosi cuvinte care să vă stimuleze imaginaţia. Îi poţi reaminti unele episoade frumoase din viaţa voastră intimă,pe care le completezi cum numai tu ştii că îi place.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg