V-aţi despărţit? Iată 5 trucuri ca să-l uiţi!

1 69855 original jpg jpeg

Fără îndoială, o despărţire te face să suferi indiferent dacă tu eşti cea care a cerut-o. Uneori, sfârşitul relaţiei vine ca un şoc, alteori semnele apar cu ceva timp înainte de despărţirea oficială. Cert e că ruptura afectează şi ca să depăşeşti cu bine momentul critic ai nevoie de ajutor.

Pune la cale un plan de atac care să te ajute să treci cu bine de perioada asta dificilă din punct de vedere emoţional.

Dacă nu găseşti o soluţie eficientă,rişti să suferi multă vreme şi să devii depresivă,dacă el a dorit despărţirea,sau să te întorci în braţele lui din cauza vinei că l-ai făcut să sufere,dacă tu ai vut să vă luaţi o pauză.

În situaţia în care vrei să-l uiţi cu orice preţ,dar gândul îţi zboară la el,deşi nu ai vrea să vă împacaţi,iată ce ai de făcut!

Acceptă despărţirea!

Poate când te gândeşti la trecutul relaţieitale îţi vine să plângi,dar nu lăsa tristeţea să te copleşească!

Înţelege că această relaţie nu putea continua multă vreme,dacă s-a ajuns în punctul acesta,şi tot ai fi suferit la un moment dat.

E timpul să mergi mai departe,să-ţi laşi sentimentele să „caute“ persoana potrivită pentru tine. Învaţă din această experienţă şi fă-ţi temele pentru viitoarea relaţie. Fă pasul înainte cu optimism şi nu-l bate pe loc!

Încetează să mai vorbeşti despre el

Chiar după despărţire,probabil că indiferent cu cine vorbeşti şi despre ce,îţi vine să aduci vorba despre el. Sau pur şi simplu,ai impresia că dacă îl aduci în discuţie,te descarci şi îl uiţi.

Greşit! Cu cât te abţii să nu te mai gândeşti la el şi să nu-l mai pomeneşti în discuţii,cu atât ai mai multe şanse să-l uiţi într-un timp scurt.

Nu mai lua legătura cu el

Şterge-l din lista de contacte,scoate-l din lista cu prieteni de pe reţelele de socializare,evită locurile unde vă puteţi întâlni şi evită să răspunzi dacă te caută. În primele săptămâni de după despărţire,încearcă să eviţi orice contact cu el.

De fapt,evită orice legătură pe care o poţi avea cu el sau care îţi poate aminti de fostul iubit. Cu cât eşti mai ferită de prezenţa lui,cu atât vei fi mai indiferentă vizavi de persoana lui. Astfel,când vă veţi întâlni,nu vei mai simţi niciun fior de emoţie.

Redescoperă-şi pasiunile

Nu sta să-ţi plângi de milă! Ocupă-ţi timpul cu activităţi care îţi fac plăcere şi învaţă să faci noi lucruri,poate descoperi şi alte hobby-uri interesante.

Fă plimbări cu bicicleta,practică un sport,du-te în drumeţii,bucură-te de timpul liber,pe care nu eşti nevoită să-l împarţi cu nimeni. În plus,poţi întâlni oameni cu care împărtăşeşti aceleaşi pasiuni şi poate aceleaşi sentimente.

Priveşte înainte!

Nu spun să uiţi trecut,dar nici să-l laşi să-ţi cotropească viitorul nu e bine. Dacă la orizont se iveşte o nouă relaţie,dar tu o compari cu fosta,ai şanse mari să îţi pierzi timpul. Priveşte înainte şi acceptă că se pot întâmpla lucruri frumoase într-o viitoare relaţie.

Nu respinge din start oamenii care te plac şi nu le găsi defecte închipuite sau influenţate de persoana fostului iubit. Permite-ţi să te bucuri de emoţiile dragosteişi nu rata nicio şansă pe care timpul ţi-o va scoate în cale.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg