VIDEO. Ce gândesc femeile despre dilemele din dormitor

simeon stalpnicul png

Astăzi, de la ora 16.30, intră în mintea lor şi află ce gândesc femeile despre dilemele sexuale, dar şi despre urmarea unor modele sociale şi cum ne pot afecta acestea comportamentul.

Principalele teme abordate astăzi:

Există probleme sexuale de care toţi oamenii implicaţi într-o relaţie ajung să aibă parte,dar celebrul sexolog Tracey Cox spune că nu este nevoie să se ajungă acolo. Aceasta oferă patru soluţii la problemele cel mai des întâlnite în dormitor.

Muzica,fie ea clasică sau de jazz,a dovedit de-a lungul timpului calităţi importante pentru psihic:reduce stresul,ne relaxează,ne ajută să ne concentrăm mai bine. Iar acum cercetătorii ne oferă şi mai multe motive să ascultăm muzică de calitate.

7 informaţii mai puţin cunoscute despre piele

Pielea este cel mai mare organ al omului,de aceea este foarte important să ştii cum să ai grijă de ea. În afară de poţiunile zilnice pe care le foloseşti pentru îngrijire,mai sunt foarte multe de aflat despre sănătatea ei şi chiar şi despre indiciile pe care ţi le poate da cu privire la sănătatea organismului tău.

Russell ducea o viaţă normală când,într-o zi care nu anunţa nimic deosebit,un bărbat i-a dat foc doar pentru faptul că este homosexual. Din acel moment s-a declanşat calvarul pentru bărbatul care a refuzat,după multe momente dificile,să renunţe la luptă.

Gemenele care au cheltuit 200.000 de dolari ca să fie cu adevărat identice

Australiencele Anna şi Lucy DeCinque pot concura pentru titlul de „cele mai identice gemene” din lume. Surorile împart totul,inclusiv contul de Facebook şi iubitul.