VIDEO. Ce gândesc femeile despre infidelitate

simeon stalpnicul png

Astăzi, de la ora 16.30, intră în mintea lor şi află ce gândesc femeile. Raluca, Diana, Sabrina şi Diane discută despre supărările femeilor înşelate, dar şi despre ce se întâmplă cu corpul nostru atunci când dormim.

Subiectele discutate azi sunt:

Ce le supără mai tare pe femeile înşelate- Dacă ar fi să aleagă „răul cel mai mic”,atunci femeile ar prefera să fie înşelate de partenerii lor prin simple aventuri,care se rezumă doar la sex,în loc ca aceştia să întreţină o relaţie emoţională cu altcineva.

- Este uşor de crezut că femeia care locuieşte cu două manechine de plastic de 14 ani nu este în deplinătatea facultăţilor mintale. Contrar aparenţelor,Suzanne Heintz arată,vorbeşte şi trăieşte ca un om obişnuit. Cât de obişnuit poate fi un artist,adică.

- Somnul nu este o pierdere de vreme,cum am putea fi înclinaţi să credem din cauza ritmului infernal al vieţii. Când dormim se activează procese complicate în organismul nostru cu ajutorul cărora ne simţim refăcuţi şi sănătoşi a doua zi.

- Pentru a avea o viaţă lungă,lasă deoparte hamburgerul,ţigările şi apucă-te de un program de exerciţii fizice,adoptă o dietă sănătoasă şi,neapărat,echilibrată. Studiile spun că există câteva indicii care îţi pot spune dacă vei avea o viaţă lungă sau dacă eşti supus anumitor riscuri.