VIDEO. Ce gândesc femeile despre pretenţiile absurde la divorţ

simeon stalpnicul png

Astăzi, de la ora 16.30, intră în mintea lor şi află ce gândesc femeile. Raluca, Diana, Sabrina şi Diane discută despre cele mai caraghioase pretenţii la divorţ, dar şi despre cum sunt atrase femeile de maşinile de lux.

Subiectele discutate azi sunt:

„A cerut să fie omorât câinele,iar cenuşa acestuia să fie împărţită în mod egal”-9 din cele mai ridicole mărturii ale avocaţilor de divorţuri- Mai mulţi avocaţi specializaţi în divorţuri au relatat cele mai nebuneşti şi caraghioase pretenţii ale clienţilor cu care au avut de-a face. 

Cu ce bolid agăţi mai rapid- Unul dintre motivele pentru care bărbaţii aleg un anumit tip de maşină poate părea superficial,dar este cât se poate de real. Astfel,o treime din şoferi optează pentru maşini de prestigiu pentru a impresiona o femeie şi doar 1% se folosesc de maşini de teren,arată un studiu recent.

Cum te păcălesc restaurantele să bagi mâna în buzunar mai adânc decât ai vrea- Gândeşte-te la ultima dată când ai mâncat la restaurant şi încearcă să îţi aminteşti discuţia pe care ai avut-o cu chelnerul. Dacă ai o memorie bună şi priveşti retrospectiv,există şanse mari să observi modurile în care persoana care te-a servit a încercat să te facă să scoţi mai mulţi bani din buzunar.

10 lucruri pe care le înveţi într-o căsnicie- Fiecare căsnicie are stilul ei şi fiecare se diferă de celelalte,dar,într-un final,există câteva aspecte cu care orice persoană implicată într-o căsătorie poate relaţiona. Iar cele 10 lecţii despre căsătorie de mai jos intră în categoria adevărurilor universale,dar la fel de eficiente odată aflate.

Top 5 alimente care rezistă după data de expirare- Un raport din 2013 întocmit de Facultatea de Drept de la Harvard şi Consiliul de Apărare a Resurselor Naturale arată că oamenii aruncă mâncarea prematur şi că anumite alimente pot fi consumate fără teamă chiar şi după data lor de expirare.