Vrei să-l seduci? Iată 3 tipsuri cu efect garantat!

1 72971 original jpg jpeg

Te-a cucerit cu zâmbetul şi inteligenţa lui şi are tot ce îţi poţi dori de la un bărbat? Pune în aplicare un plan de atac, ca să îi intri în graţii. Dacă nu ştii cum să ieşi învingătoare, avem noi câteva idei.

Atitudinea este prima la care trebuie să lucrezi. Mai precis,fii încrezătoare că îl poţi cuceri şi gândeşte-te ce veţi face după ce „prada“ va cădea în mâinile tale. Pune în aplicare trucurile de seducţiepe care le vei afla în cele ce urmează,dar bazează-te şi pe instinctul tău de femeie puternică şi frumoasă.

Alege un loc familiar pentru întâlnire

După ce îţi faci curaj şi stabileşti o întâlnire cu bărbatul visurilor tale,alege un loc simpatic şi familiar unde vrei să se desfăşoare fericitul eveniment.

Un concert,un local unde poate fi vizionat un meci de fotbal sau ştirile zilei nu sunt cele mai potrivite,pentru că îi poţi pierde atenţia extrem de uşor.

Ia în calcul că trebuie să câştigi lupta,aşa că este indicat să alegi un teren fără necunoscute,mai ales dacă sunt multe:blonde;brunete,roşcate,trase prin inel. Acestea te-ar putea abate de la reuşita planului.

Fă-l să-şi dorească să te adulmece

Esenţa de parfum cu care te „îmbraci“ la întâlnire este o armă de seducţie esenţială. Studiile de specialitate au dezvăluit că 9 bărbaţi din 10 iau în considerare şi mirosul pielii unei potenţiale partenere.

În acest caz,tot ce îţi rămâne de făcut este să alegi un parfum care să te reprezinte,pe care purtându-l să te simţi în largul tău şi,în acelaşi timp,să te transforme într-o femeie puternică,stăpână pe picioarele ei,inteligentă şi senzuală.

Fii imprevizibilă!

Înainte să vă întâlniţi,aţi discutat îndelung,v-aţi cuoscut într-o anumită formă şi,probabil,el şi-a format deja o impresie despre tine.

Dacă intuieşti cum este imaginea ta în mintea lui,încearcă să schimbi pe ici pe colo câteva lucruri. Vorbim de ţinută,de atitudine.

Va fi puţin surprins şi ăsta e un lucru bun. Nu exagera însă cu senzualitatea în ceea ce priveştevestimentaţia,chiar dacă atuurile tale fizice l-ar ajuta să ia mai uşor o decizie.

De asemenea,prin limbajul trupuluiîi poţi transmite câteva idei prin care să înţeleagă că eşti interesată de el şi vrei să-l cunoşti mai bine.

Nu trebuie să îi trimiţi „bezele“ taman când el îţi spune despre proiectele de viitor,dar ai putea să-ţi umezeşti uşor buzele,în timp ce rămâi captivată de povestea lui.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg