Vrei un orgasm fabulos? Iată ce să mănânci!

1 71843 original jpg jpeg

Simţi că orgasmul nu este suficient de intens şi nu te bucuri de sex la fel de mult ca atunci când ai ? Dacă da, atunci trebuie să începi să mănânci următoarele alimente care-ţi vor oferi un mic ajutor.

Sexul fără orgasm poate fi foarte plictisitor,ca să nu spunem frustrant. Pur şi simplu,îţi piere cheful,iar acest lucru poate afecta relaţia. Aşadar,este extrem de important ca tu şi partenerul să atingeţi orgasmul,care să vă satisfacă pe amândoi.În afară de crearea unui mediu romantic,poţi mânca,de asemenea,anumite alimente naturale care te ajută să atingi uimitorul orgasm.Metodele naturale prin care poţi stimula plăcerea sexuală sunt cu ajutorul ingredientelor din bucătărie,care s-au dovedit foarte eficiente. În plus,orgasmul bun este cel care-ţi spune dacă ai sănătatea fizică şi psihică într-o stare bună. Aşadar,elementele nutritive sunt foarte importante în acest caz.

Iată care sunt alimentele naturale care te ajută să ai un orgasm mai bun şi îţi condimentează viaţa sexuală: Ciocolata neagră

Alimentele care ajută la un orgasm mai bun includ ciocolata neagră,deoarece antioxidanţii prezenţi în ea te ajută să te relaxezi. Acest lucru ajută la atingerea unui orgasm plăcut.

Portocala

Pe lista alimentelor care ajută la atingerea orgasmului se găseşte portocala,care este bogată în vitamina C,fiind cea care stimulează fluxul de sânge la organele sexualepentru a îmbunătăţi orgasmul.

Uleiul de măsline

Este uleiul care stimulează producţia de hormoni sexuali atât la femei,cât şi la bărbaţi. În plus,este cea mai uşoară modalitate prin care poţi stimula plăcerea sexuală.

Ouăle

Alimentele naturale pentru un mai bun orgasm includ ouăle,care conţin vitamina B6 şi proteine. Totodată,sunt substanţele nutritive care cresc nivelul de estrogen la femei,şi de testosteron la bărbaţi,lucru care duce la un orgasm mai bun.

Carnea roşie

Un alt aliment care duce la atingerea unui mai bun orgasm este carnea roşie. Aceasta stimulează fluxul de sânge la organele sexuale pentru a îmbunătăţi orgasmul.

 Orezul brun  

Pe lângă faptul că este produsul care stimulează cantitatea de celule roşii,orezul brun ajută ca sângele să ajungă la organele sexuale.

  Alunele    

Bogate în acizi graşi Omega 3,nucile se regăsesc printre alimentele benefice pentru orgasm. Acestea,datorită acizilor graşi pe care-i conţin pot creşte căldura corpului,ajutând astfel la atingerea unui orgasm mai bun în mod natural.Recente

bărbat și femeie foto  Shutterstock jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
atractie cuplu jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg