Zodia lui îţi spune cât de gelos este!

1 70838 original jpg jpeg

Semnele astrale influenţează personalitatea, iar gelozia intră în acesată categorie. Unele zodii sunt mai geloase din fire, aşa că ar fi bine să vezi care sunt acestea!

Berbec

Nativul din această zodie preţuieşte foarte mult fidelitatea şi nu acceptă sub nicio formă să fie înşelat. Din acest motiv,la cea mai mică suspiciune nu va ezita să te controleze,iar episoadele de gelozie se vor isca din senin.

Taur

Este o persoană căreia îi place să aibă situaţuia sub control,aşa că nu va merge niciodată pe premiza „trăieşte clipa!”. În general,va avea încredere în partenera lui,dar vai de tine dacă faci un pas greşit,pentru ca va fi aproape imposibil să obţii iertarea lui. Dacă minunea se va întâmpla,el va fi cel care-ţi va dicta paşii.

Gemeni

Chiar dacă în unele momente îl va roade gelozia,nu se va manifesta de fiecare dată. Va prefera să sufere în sinea lui,aşa că nu te vei confrunta cu momente neplăcute în public. Totuşi,în lipsa acestei comunicări nu va fi de mirare dacă relaţia se va eroda,iar despărţirea va deveni inevitabilă.

Rac

O fire mai aventuroasă,nativul Rac nu-ţi va face un scandal dacă va vedea că eşti un pic mai amabilă cu alţi reprezentanţi ai sexului tare,întrucât nici el nu se va sfii să se uite după alte femei. Ai grijă,însă,să nu exagerezi,fiindcă una este să flirtezi şi alta să înşeli.

Leu

Te va urmări din umbră să vadă dacă faci sau nu un un pas greşit,iar dacă vei reuşi să-i câştigi încrederea nu vei avea probleme din cauza geloziei lui. Ştie că un pic de pasiune in relaţie este binevenită din când în când,dar nu va face din acest sentiment un obicei.

Fecioară

Nu este un partener pe care ţi l-ai dori alături pentru că este extrem de gelos din fire,iar de multe ori fără să aibă un motiv anume. Este tot timpul suspicios şi asta din cauză că nu are încredere în el. Este ceva mai melodramatic din fire,iar dacă va face scene de gelozie va juca mereu rolul victimei.

Citeşte şi:

Cum să scapi de gelozie

Greşeli pe care şi cuplurile fericite le fac

Balanţă

Îi place să petreacă,să fie înconjurat de oameni şi nu va monitoriza fiecare pas de-al tău. Înţelege că în momentele în care te simţi bine îţi permiţi anumite gesturi,dar dacă este sigur de fidelitatea ta nu-ţi va face probleme. Altfel stau lucrurile dacă are motive de gelozie,pentru că te poţi aştepta de la orice din partea lui.

Scorpion

Este unul dintre cei mai geloşi parteneri pe care i-ai putea avea. De multe ori i se pare că te uiţi după alţi bărbaţi sau că eşti mult prea amabilă cu prietenii tăi. Din aceste cauze,nu se limitează doar la o simplă ceartă,iar de multe ori apelează la o răzbunare usturătoare pentru a te pedepsi.

Săgetător

În sufletul său se dă o luptă de multe ori inegală. Este sfâşiat între dorinţa de a se controla şi sentimentul că l-ai putea înşela oricând. Aşadar,scenele de gelozie pot avea loc oricând şi oriunde.

Capricorn

Adoră stabilitatea,iar din acest motiv nu-şi va pune în pericol relaţia,mai ales dacă este o gelozie nefondată. În anumite circumstanţe ai putea avea parte de crize de gelozie,dar doar din motive bine întemeiate.

Vărsător

Este adeptul relaţiilor de lungă durată,dar nu neapărat al căsătoriei. Îi place să mai zboare din când în când din floare,dar dacă şi-a găsit partenera ideală va face tot ce-i stă în putere să nu o piardă.

Peşti

Pentru că trăieşte într-o lume a fanteziei,în care relaţiile trebuie să fie perfecte,nativul din zodia Peşti va încerca să evite pe cât posibil scenele de gelozie. Chiar dacă incertutudinea nu-i va da pace,va face investigaţii pentru a afla singur adevărul fără să apeleze la acuzaţii.