Top 3 cele mai stresante poziţii sexuale. Ce preferă, în schimb, femeile şi bărbaţii

1 shutterstock 1273588069 jpg jpeg

Pentru a avea o viaţă sexuală împlinită, cu siguranţă, tu şi partenerul tău aţi fost deschişi în ceea ce priveşte fanteziile şi dorinţele. Câteodată, se întâmplă ca poziţiile sexuale să nu fie pe atât de confortabile pe cât sună. Află care sunt cele mai stresante dintre ele şi cum vă puteţi bucura mai mult în intimitatea de cuplu.

Într-un sondaj de opinie, realizat de Superdrug’s Online Doctor, au fost întrebaţi 1000 de bărbaţi şi de femei din Europa şi America despre preferinţele lor în materie de sex, dar şi ce anume îi face să se simtă anxioşi, scrie Iflscience.com

În urma rezultatelor, s-a aflat că cea mai stresantă poziţie sexuală este 69 în picioare. În acest caz, partenerul trebuie să fie suficient de puternic şi de răbdător încât să poată susţine greutatea partenerei. În cele din urmă, ea va trebui să-şi poziţioneze capul între picioarele partenerului, în timp ce mâinile şi picioarele ei vor înconjura gâtul şi spatele celuilalt. 42,7% dintre bărbaţi, respectiv 56,8% dintre femei au răspuns că poziţia respectivă îi face să se simtă anxioşi. 

Pe locul doi în topul celor mai stresante poziţii sexuale este penetrarea anusului. Şi în acest caz, pentru femei starea de disconfort este mai mare (54,6%) comparativ cu sexul opus care a reprezentat doar 30,5%. 

Pe locul trei în top se află poziţia Roaba îngenuncheată. Partenera se va sprijini doar pe un genunchi, în timp ce piciorul celălalt îl va întinde. Partenerul îşi va pune mâinile pe şoldurile ei, iar ea va sta pe cotul opus piciorului îngenuncheat, ceea ce va face ca actul sexual să fie mai mult obositor decât confortabil. Şi aici, procentul femeilor este mai mare decât al bărbaţilor în ceea ce priveşte nivelul de stres. 

La polul opus, cea mai confortabilă poziţie este cea a misionarului, fiind urmată de poziţia Câinelui, de cea a femeii care stă deasupra şi, nu în ultimul rând, de poziţia Lingurii. 

FOTO Shutterstock.com