Top 5 jocuri erotice de succes. Pasiunea va fi mai arzătoare decât la începutul relaţiei

1 shutterstock 707207539 jpg jpeg

Rutina, obişnuinţa se instalează la un moment dat în viaţa de cuplu, iar jocurile erotice au un scop precis: acela de a reaprinde flacăra pasiunii şi de a face activitatea sexuală mult mai satisfăcătoare.

Iată ce puteţi face: 

Jocul Da, Nu, Poate

Tu şi partenerul ar trebui să faceţi fiecare câte o listă cu activităţi sexuale interesante pentru voi, apoi schimbaţi listele între voi şi verificaţi răspunsurile. Veţi alege „da”, „nu” sau „poate” dacă doriţi să încercaţi fiecare activitate interesantă pe care fiecare dintre voi l-a notat. 

Cronometrul 

Preludiul este necesar pentru o activitate mult mai plăcută. Ceea ce trebuie să faceţi este să prelungiţi jocul de-a preludiul şi să vă bucuraţi de fiecare atingere. De exemplu, setaţi cronometrul până la 20 de minute şi nu începeţi actul sexual până când timpul de cronometrare nu s-a terminat. 

Ghiceşte obiectul 

Care este senzaţia? Pene, frişcă, poate o loţiune, un gel de masaj, ciocolată, cu orice vă puteţi explora trupurile, ghicind ce anume provoacă senzaţia respectivă. Atenţie, totuşi, la organele genitale. De exemplu, gheaţa nu se va aplica direct pe piele deoarece o poate răni. 

Încercaţi o nouă provocare 

Petreceţi o zi întreagă bifând lucrurile din lista de sarcini, dar faceţi asta complet goi. Vopsiţi dulapurile din bucătărie, coaceţi pâine, curăţaţi cuptorul - sau orice altă activitate casnică. În tot acest timp, nu vă atingeţi deloc şi nu vă veţi lăsa tentaţi din punct de vedere sexual. Admiraţi-vă în tot acest timp, înainte de a renunţa, până la urmă, la joc şi de a trece la treabă.

Poker pe dezbrăcate 

Acesta este un joc clasic dintr-un motiv. Dă-i voie celuilalt să aleagă piesa vestimentară de care să te dezbraci. Cine câştigă jocul va putea să-l dezbrace pe celălalt.

Citeşte şi: 7 tipuri fabuloase de sex. Pe care l-ai încercat?

FOTO: Shutterstock.com