Vedete care s-au căsătorit sub influenţa alcoolului. Cine s-a prezentat beat în faţa altarului?

2 tort nunta jpg jpeg

Nunta este cea mai importantă zi din viaţa fiecăruia, motiv pentru care unii s-au gândit să o transforme într-o experienţă memorabilă. Sau... nu s-au gândit la nimic, având în vedere că au ajuns să regrete faptul că şi-au luat angajamentul să-şi petreacă tot restul vieţii alături de o persoană pe care, la scurt timp după nuntă, n-au mai vrut s-o vadă în faţa ochilor.

Actori, muzicieni, sportivi, nu contează meseria practicată, cât mai ales avântul pe care l-au avut în ziua cea mare. Multe vedete au ales să facă nunta în Las Vegas sau pe plajă, însă nu peisajul a fost de prost augur, ci cantitatea de băutură consumată înainte de-a deveni soţ şi soţie. O celebritate a ciocnit de atâtea ori cu invitaţii, încât, la scurt timp după ceremonie, şi-a dat seama de angajamentul pe viaţă pe care-l făcuse şi a cerut anularea căsătoriei imediat ce mahmureala a trecut...

Nicolas Cage s-a însurat cu Erika Koike pe 23 martie 2019, la mai puţin de un an de relaţie. Patru zile mai târziu, a cerut anularea mariajului pe motiv de fraudă. Conform documentelor publicate de TMZ, „Koike i-a sugerat lui Cage să se căsătorească, iar actorul a acţionat din impuls, fără să-şi dea seama de impactul acţiunilor sale”. De ce era aşa de bulversat starul hollywoodian? Păi, consumase prea mult alcool... Odată trecută mahmureala, Nicolas s-a certat cu mireasa lui ore întregi în hotelul din Las Vegas în care se cazaseră după nuntă şi a ţinut-o aşa până a reuşit să obţină anularea mult dorită.

Britney Spears este altă vedetă care a consumat câteva păhărele înainte de-a se prezenta în faţa altarului, la The Little White Wedding Chapel, din Las Vegas, Nevada. Şi, tocmai pentru că nu şi-a dat bine seama ce făcea, a cerut şi ea anularea căsniciei cu iubitul ei din adolescenţă, Jason Allen Alexander. De fapt, totul s-a petrecut atât de repede, încât diva pop a obţinut anularea în numai 55 de ore, lucru care i-a convenit de minune cântăreţei care a comis destule la viaţa ei zvăpăiată.  

Cine ar putea ajunge la altar după numai patru zile de relaţie? Cineva îndrăgostit lulea sau care s-a prezentat la ceremonia nupţială sub influenţa alcoolului şi n-a ştiut prea bine ce face. Este cazul Pamelei Anderson şi-a rockerului Tommy Lee. Indiferent de starea pe care au avut-o la nuntă, cei doi şi-au dorit să dea o şansă mariajului lor şi chiar au adus pe lume doi copii înainte de-a depune actele de divorţ, în 1998. Fostul iepuraş Playboy nu s-a învăţat minte şi a mai comis-o o dată, în 2007, când i-a spus „Da!” lui Kid Rock, alături de care blondina n-a rezistat mai mult de un an.

Cel mai probabil, Amy Winehouse făcea totul ameţită de alcool, aşa că nunta ei cu Blake Fielder-Civil n-a fost o excepţie. De fapt, întregul lor mariaj n-a făcut altceva decât să încurajeze viciile pe care cei doi soţi le aveau. Dar n-au rezistat mult împreună, s-au căsătorit pe 18 mai 2007 şi au divorţat în 2009. Şi, din păcate, cântăreaţa britanică s-a şi stins prematur din viaţă din cauza consumului ei exagerat de băutură.

Foto - Shutterstock



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg