Să-ţi construieşti o relaţie de iubire în ziua de astăzi, nu e uşor, însă să ai una care rezistă în timp este, fără doar şi poate, o adevărată provocare. Tocmai de aceea, îţi propunem să descoperi care sunt zodiile care vor lupta întotdeauna pentru relaţiile lor. 
 
1. Berbec
Berbecii sunt în general oameni puternici care pot rezista în faţa a numeroase provocări. Aceştia reuşesc să vadă mereu partea bună în orice situaţie şi datorită acestui lucru ei reuşesc să îşi salveze relaţiile.
Umorul poate salva în situaţiile dificile mai ales având în vedere că râsul ajută la calmarea tensiunilor atunci când situaţiile ies din control. Comportamentul lor îi poate salva din numeroase situaţii pe nativii Berbec, iar acest lucru este valabil şi în cazul relaţiilor. Ei pot forma relaţii serioase, care pot rezista o viaţă întreagă, potrivit elle.ro. 
 
2. Rac
Relaţiile sunt foarte importante pentru Raci, aşadar ei vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca legătura pe care o au cu o persoană specială să reziste oricărei presiuni.
 
Aceştia nu se tem să arate că sunt vulnerabili, iar pentru ei orgoliile nu-şi au locul în relaţie. Racii recunosc atunci când fac o greşeală şi preferă să îşi recunoască oricând sentimentele, considerând că astfel vor rezolva mult mai uşor orice situaţie.
 
3. Leu
Atunci când există o problemă, Leul preferă să discute şi să repare alături de persoana iubită în loc să se prefacă că aceasta nu există. Acesta nu încearcă să găsească singur o soluţie, ci înţelege de ce este nevoie să ceară mereu şi părerea persoanei cu care are o relaţie.
Acesta reuşeşte să lucreze foarte bine în echipă, iar acest aspect este benefic şi când vine vorba despre relaţia de cuplu. Leul are de obicei o rezolvare chiar şi pentru cea mai dificilă problemă.