Iată care sunt zodiile care îşi arată cel mai greu sentimentele, potrivit zodiata.com.

Scorpionul

I s-a dus vestea că iubeşte şi urăşte cu aceeaşi pasiune, dar Scorpionul nu îşi arată nici emoţiile, nici armele prea uşor. Cu cât sentimentele sale sunt mai profunde, cu atât vor fi mai ascunse, ba chiar ţi-ar putea arăta uşa, când de fapt vrea să stai. Motivele pentru care face asta sunt multe, dar toate au legătură cu nevoia sa de a se proteja şi teama că va fi trădat.

Contrar a ceea ce ar putea crede unii şi alţii, Scorpionul este un semn vulnerabil, cu emoţii adânci, care “pune la suflet” eşecul, mai ales dacă prin eşec se înţelege că a fost respins. Să îi trădezi încrederea este tot ce poate fi mai rău, iar după un astfel de episod, adevăratele sale sentimente vor fi şi mai greu de ghicit.

Citeşte şi: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Casa banilor se deschide pentru zodia Berbec

Fecioara

Dacă Scorpionul nu arată ce simte cu adevărat, dar te lasă să ghiceşti că este omul emoţiilor, Fecioara nu arată mai nimic. Preferă să vorbească despre orice altceva, decât despre ceea ce simte, chiar şi cu persoane foarte apropiate: familie, prieteni. De fapt, şi-ar deschide sufletul mai degrabă în faţa unui străin, decât în faţa celor care o cunosc şi cărora nu vrea să le arate latura sa vulnerabilă.

Tocmai aici este problema: ca şi Scorpionul, de care o apropie multe asemănări, Fecioara este, de fapt, un suflet sensibil, lucru de care este conştientă şi pe care îl ascunde sub o armură. Va prefera întotdeauna să îşi facă cunoscute sentimentele altfel – de exemplu, prin intermediul muzicii.

Citeşte şi: Ele s-au născut să cucerească lumea. 5 zodii de femei puternice. Printre ele, Leoaica e de top

Gemenii

Cei mai comunicativi nativi ai zodiacului spun multe, dar nu despre ei. Sau, dacă vorbesc despre ei înşişi, nu lasă la vedere ceea ce simt cu adevărat, chiar dacă te-au făcut să crezi asta.

În ciuda faptului că sunt activi pe reţelele sociale şi mereu gata să împărtăşească noutăţi, opinii şi fotografii, adevărata personalitate a Gemenilor este alta, iar a crede că îi cunoşti doar pentru că sunteţi prieteni pe Facebook rămâne doar o presupunere. Natura duală le permite Gemenilor să se adapteze cu uşurinţă în orice situaţie şi să poarte diferite măşti sociale, ceea ce înseamnă că adevărata lor natură le este cunoscută doar lor.