Cenuşăreasa şi Prinţul vin la Băneasa Shopping City

1 52293 original jpg jpeg

Odată cu lansarea pe DVD şi BLU-RAY a animaţiei Cenuşăreasa, The Walt Disney Company anunţă prima vizită în România a celebrelor personaje Disney, Cenuşăreasa şi Prinţul, pentru o întâlnire extraordinară cu copiii, la Grand Cinema Digipex din Băneasa Shopping Center, în data de 22 septembrie, începând cuora 14:00.

Pe lângă lansarea filmului pe DVD şi BLU-RAY distribuit în exclusivitate de către Pro Video,prezenţa celor două personaje sosite tocmai de la Disneyland Resort Paris marchează şi aniversarea a 9 ani de la primul număr al revistei Princessîn România. 

Sâmbăta aceasta,Cenuşăreasa şi Prinţul îşi vor face apariţia la Grand Cinema Digiplex,unde îi vor întâlni şi se vor fotografia cu cei mai mici fani din România. Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi cu o mulţime de jocuri,concursuri şi surprize marca Disney într-un spaţiu de poveste,special amenajat. Vor desena în zona planşelor de colorat de la Egmont,vor învăţa să danseze inspiraţi de serialele Disney Channel şi îşi vor exersa abilităţile creative în zona de distracţie Pro Video şi Hasbro. 

Intrarea în spaţiul de distracţie este liberă. 

Filmul Cenuşăreasaa cucerit generaţie după generaţie printr-o poveste fermecătoare,plină de muzicalitate şi culori,dar şi prin personaje memorabile. În această toamnă,animaţia ne va surprinde cu o nouă versiune a filmului complet refăcută digital. Cenuşăreasape DVD şi BLU-RAY Diamond Edition include scene care au fost scoase din varianta originală,activităţi distractive,videoclipuri şi multe alte joculeţe care să îi convingă pe iubitorii poveştilor clasice că visele chiar se îndeplinesc.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg