Dormeo vine acum la Top Shop Băneasa

1 51915 original jpg jpeg

Cine îşi doreşte să achiziţioneze saltele, perne sau accesorii de la Dormeo, dar şi alte produse binecunoscute cum sunt vasele cu strat ceramic Delimano sau originalul Dry Cooker, este invitat duminica, 8 iulie la inaugurarea noului magazin Top Shop deschis la parterul centrului comercial din Băneasa Shopping City - galeriile Carrefour, în nordul Capitalei.

Începând cu 8 iulie,magazinul Top Shop va fi deschis clienţilor  de luni până duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00. Fii printre primii 500 câştigători cu “Roata Norocului” la Top Shop Băneasa în perioada 8 – 14 iulie

În prima săptămână de la deschidere,primii 500 de clienţi pot beneficia de reduceri de 10% la orice produs achiziţionat,iar cine îşi face cumpărăturile până la sfarsitul lunii iulie,primeşte garantat un cadou surpriză participand la concursul « Roata Norocului ».

Slovenii de la Studio Moderna deţin până în prezent 16 magazine Top Shop şi Dormeo în marile oraşe din ţară:Bucureşti,Constanţa,Timişoara,Iaşi,Cluj,Suceava,Sibiu,Craiova,ultimele 2 magazine fiind deschise în luna iunie în Piteşti şi Brăila.

În afara de magazinului din Băneasa Shopping Center,Studio Moderna are în vedere deschiderea a două noi centre comerciale în această lună,urmând ca până la sfârşitul anului 2012,lanţul Top Shop să cuprindă 20 puncte de desfacerea în România.

În magazinele Top Shop şi Dormeo sunt comercializate mai mult de 500 de produse din gamele  Dormeo,Delimano,Kosmodisk,Walkmaxx,Shark,produse de îngrijire Ivyss,dar şi best sellere Top Shop precum bine cunoscutele tigăi Dry Cooker şi Hot Pan.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg