Paştele vine cu stil şi distracţie la Bucureşti Mall şi Plaza România

1 53837 original jpg jpeg

Pentru Sărbătorile Pascale, Bucureşti Mall şi Plaza România lansează campaniile „Stilul vine din inima orasului” şi „La shopping te Paşte distracţia” ce se vor desfăşura în perioada 19 aprilie - 12 mai 2013.

Mai mult,cele două centre comerciale vor găzdui pe 24 aprilie ateliere de pictat ouă gigant,două evenimente caritabile organizate în parteneriat cu Fundaţia Salvaţi Copiii si Hospice Casa Sperantei la care vor participa Amalia Nastase,Andreea Esca,echipa The One,Geanina Ilies,Andrei Duban,Andreea Raducan si mulţi alţii.

Campania „Stilul vine din inima oraşului”derulată în Bucureşti Mall începând de mâine,este o bună ocazie pentru completarea garderobei de primăvară-vară cu produse din colecţiile celor mai renumite branduri. Campania cu reduceri va culmina cu Easter Deals pe 27 aprilie,o zi întreagă de cumpărături inteligente,oferte speciale şi premii instant la achizitii de minimum 250 de lei.

În Plaza Romania,„La shopping te Paşte distracţia”. Timp de o lună,pregătirile de primăvară aduc ateliere de încondeiat ouă şi jocuri cu tematica sărbătorilor pascale pentru cei mici,dar şi workshopuri de gătit,demonstraţii de scrimă în cadrul Epee Grand Prix şi momente de veselie cu trupa Contrapunct.

Pe 20 aprilie,maestrul bucătar Horia Vârlan va împărtăşi vizitatorilor din Plaza Romania secretele unor reţete speciale. Mai mult,bucate şi dulciuri tradiţionale vor putea fi gustate şi la Spring Fest,târgul cu produse,expoziţii de icoane şi ornamente de sezon.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentelor organizate de Bucureşti Mall şi Plaza România se pot accesa website-urile şi paginile de facebook ale celor două centre comerciale:www.bucurestimall.com.roşi  www.plazaromania.ro.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg