Pleci la mare? Ai transport direct cu autocarul in fiecare weekend Bucureşti-Vama Veche

1 54446 original jpg jpeg

În luna iunie 2013 s-a lansat Young Tours, o agenţie de turism neconvenţională care se adresează călătorilor tineri şi independenţi, aflaţi în permanentă în căutare de experienţe de călătorie puţin costisitoare.

Young Tours organizează excursii în toată ţara,în destinaţii turistice variate şi reprezentative. Plaja din Vama Veche,castelele şi fortăreţele din zona Braşov sau canalele şi rezervaţiile din Delta Dunării sunt doar câteva din locaţiile pentru care Youngtours organizează circuite personalizate.

Cel mai solicitat produs turistic are ca destinaţie Vama Veche şi include singurul serviciu de transport direct Bucureşti – Vama Veche şi retur. În această perioadă,serviciul poate fi achiziţionat la preţul promoţional de 69 de lei pe sens,cu o băutură rece inclusă. Transportul direct Bucureşti – Vama Veche este asigurat cu ajutorul unui autocar spaţios,de generaţie nouă,dotat cu aer condiţionat. În luna iulie se pot achiziţiona pachete promoţionale,la grupurile mai mari de 4 persoane,a cincea călătoreşte gratuit.

„Vama Veche s-a transformat dintr-un sat pescăresc,liniştit şi boem într-una din atracţiile principale ale litoralului românesc,un loc în care românii şi străinii se simt liber şi dansează până la răsărit pe plajă. Ritmul de creştere a turismului în Vama Veche este cel mai ridicat de la Marea Neagră românească,în schimb infrastructura de transport direct lipseşte. Nu există nici tren,nici autocar direct. De aceea am decis să oferim călătorii directe către Vama Veche”,declară fondatorul Young Tours,Tudor Maxim

e9db5741f9dc52bf4ca3d551b18e22a9 jpg jpeg

La cerere,serviciul de transport direct Bucureşti – Vama Veche poate fi inclus într-un circuit turistic de-a lungul litoralului Mării Negre. “În fiecare vineri,ne întâlnim la ora 19.00 în parcarea de la Hilton şi plecăm împreună spre Vama Veche. Până noaptea târziu,petrecem pe plajă. A doua zi,plecăm spre Bulgaria,unde facem sărituri de pe stânci la Tyulenovo,luăm prânzul la ferma de scoici de la Dalboka şi ne mai rămâne timp să vizităm şi palatul şi grădinile regale din Balchik. Duminică la ora 17.00 plecăm înapoi spre Bucureşti”,explică Drew Castenson,managerul de dezvoltare al agenţiei.

Înscrierile se fac pe site-ul www.youngtours.roşi la numărul de telefon+40 78 605 5288.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg