Horoscopul dragostei pentru această toamnă

1 60988 original jpg jpeg

Ce-ţi prezic astrele la capitolul amoros în următoarea perioadă? Greu de rezumat, căci sunt veşti bune şi mai puţin plăcute. Ca să te dumireşti, citeşte în cele ce urmează!

Berbec

21 martie – 20 aprilie

Încearcă să nu te pripeşti cu deciziile legate de viaţa de cuplu,chiar dacă partenerul este mai rece ca de obicei. Cu tact,ai grijă să găseşti soluţii pentru certurile mărunte şi nu te lăsa angrenată în probleme care par fără rezolvare. Te simţi neînţeleasă şi confuză? Este momentul ideal să-ţi deschizi inima în faţa celui pe care-l iubeşti şi să ai încredere în relaţia voastră.

Taur

21 aprilie – 21 mai

Te aşteaptă schimbări importante în dragoste şi deciziile trebuie luate foarte repede. Atenţie însă! Nu lua hotărâri pe termen lung fără a avea în vedere şi dorinţele celuilalt. De asemenea,nu mai pleca mereu urechea la ce spun cei din jur. Deseori,intenţiilor cunoscuţilor sunt răutăcioase şi-ţi pot aduce necazuri în casă.  

Gemeni

22 mai – 21 iunie

Vei avea parte de romantism cât pentru o viaţă! Nativele se îndrăgostesc iremediabil şi încep să creadă din nou în puterea dragostei,iar cuplurile deja formate redescoperă focul pasiunii.

Rac

22 iunie – 22 iulie

Ultima perioadă a fost cam nefastă pe tărâmul experienţelor sexuale. Certurile,despărţirile şi iluzii deşarte te-au făcut să crezi că lucrurile sunt fără scăpare. Şi totuşi,s-ar putea să ai parte de surprize neaşteptate! O cerere în căsătorie,schimbarea bruscă a partenerului în bine,o veste bună şi planuri de vacanţă se anunţă la orizont.

Leu

23 iulie – 21 august

De parcă nu ţi-ar ajunge necazurile de la locul de muncă sau din familie,mai nou,partenerul evită să se implice la fel de intens în relaţiile de familie. Ce-i drept,l-ai cam repezit în ultima perioadă şi atitudinea lui pare oarecum firească. Spune-i ce te doare şi ai grijă să mai rezervi şi câte o seară romantică numai pentru voi. Altfel,lucrurile se anunţă cam precipitate în următoare perioadă.

Fecioară

22 august – 23 septembrie

Astrele sunt de partea ta şi vei primi veşti bune! Chiar dacă veţi traversa o perioadă mai agitată în viaţa de cuplu,motivele de bucurie vor acompania clipele mai puţin plăcute şi veţi avea putere să treceţi peste toate necazurile.

Balanţă

24 septembrie – 23 octombrie

Te vei muta alături de partener,în caz că nu sunteţi căsătoriţi,se anunţă o posibilă sarcină sau o logodnă demult aşteptată. Nu uita să comunici cu partenerul de viaţă şi să vă bucuraţi de momentele intime din dormitor.

Scorpion

24 octombrie – 22 noiembrie

Vei avea de luat decizii! Dacă te hotărâşti să continui relaţia cu partenerul de viaţă,trebuie să faci compromisuri serioase. Analizează bine lucrurile şi hotărăşte-te dacă te simţi fericită alături de partener. În caz contrar,este momentul s-o iei pe alt drum!

Săgetător

23 noiembrie – 22 decembrie

Îţi place să primeşti complimente din partea colegilor,eşti mereu în atenţia bărbaţilor şi ai tendinţa să profiţi prea mult de acest statut. Pe la sfârştul lunii octombrie,există riscul să-ţi pui relaţia în pericol din cauza partenerului care are tendinţa să devină gelos.

Capricorn

23 decembrie – 20 ianuarie

Nativele se vor îndrăgosti această toamna pe căi neaşteptate. Vor participa la multe evenimente şi vor „testa” dragostea la prima vedere sau se vor pricopsi cu o cerere interesantă de prietenie pe internet. Posibilităţile sunt multiple şi în căsnicie! Vei fi mult mai atentă cu partenerul de viaţă şi cu momentele „fierbinţi” din dormitor.

Vărsător

21 ianuarie – 19 februarie

Necontrolate,micile neînţelegeri din viaţa de cuplu pot conduce la rupturi iremediabile şi la probleme domestice care te vor face să suferi. De aceea,urmează o perioadă mai tensionată la capitolul amoros. Încearcă să te relaxezi şi să ai încredere în partener!

Peşti

20 februarie – 20 martie

Chiar dacă îţi iubeşti soţul,mereu ai suspinat în tăcere după fostul partener. A venit momentul să-ţi clarifici sentimentele şi să mergi mai departe. Toamna acesta este dedicată iubirii şi alegerilor înţelepte,care te vor ajuta să evoluezi alături de peroana iubită.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg