Horoscopul vikingilor îţi dezvăluie personalitatea

1 58927 original jpg jpeg

Vikingii au fost unul dintre cele mai de temut popoare nordice, crezând cu tărie în puterea zeilor. Află care dintre zeii lor veghează asupra zodiei tale şi cum îţi influenţează acesta personalitatea.

Odin are grijă de Berbeci

Este cel mai puternic şi din acest motiv a fost ales regele zeilor. El domneşte asupra zeilor,iar toată lumea îl respectă şi-i urmează ordinele. Asemenea lui Odin şi tu eşti un lider înnăscut,eşti mereu stăpână de situaţie,iar colegii nu vor pune la îndoială deciziile tale,deoarece ştiu că eşti obiectivă şi cumpătată.

Skadi îi protejează pe Tauri

Este soţia temutului zeu Njord şi protectoarea schiorilor şi a vânătorii. Despre Skadi se spune că este extrem de perseverentă şi că nu renunţă la ceea ce şi-a propus. Iar tu eşti oglinda ei! Ştii că ţi s-a făcut o nedreptate? Atunci vei face tot ce-ţi stă în putinţă să dovedeşti că dreptatea este de partea ta şi nu vei ezita nicicând să-ţi spui punctul de vedere,chiar dacă acest lucru va atrage critici din partea celor din jur.

Bragi veghează asupra Gemenilor

Mai este numit zeul veseliei,pentru că el era responsabil de organizarea petrecerilor şi a banchetelor. Aşadar,şi tu eşti o fire extrem de veselă şi sociabilă. Eşti mereu înconjurată de prieteni şi nu-ţi este greu să te acomodezi într-o situaţie nouă. Însă,acest stil de viaţă are şi o parte mai puţin plăcută,deoarece îţi este greu să-ţi dai seama care îţi sunt prieteni adevăraţi şi care vor doar să profite de popularitatea ta.

Heimdall îi apără pe Raci

Este cel care păzeşte porţile de la intrarea în Asgard,ţinutul mistic unde pot păşi doar zeii. La rândul tău,eşti extrem de protectoare cu cei dragi şi vei avea mereu grijă ca nimeni şi nimic să nu-i supere sau să-i rănească. Ai grijă să nu cazi însă într-o extremă şi să devii posesivă.

Loki este pe urmele Leilor

Unul dintre cei mai cunoscuţi zei din mitologia nordică,Loki ar face orice pentru a atrage atenţia. Tu te asemeni lui prin faptul că eşti ambiţioasă şi ştii să te lupţi ca să-ţi atingi obiectivele. Fii atentă însă cum te comporţi cu cei din jur,pentru că uneori atitudinea ta nu este corectă şi poţi fi percepută drept arogantă.

Fitch este mereu alături de Fecioară

Mai este cunoscut drept zeul echilibrului,fiind şi cel care împarte dreptatea. Şi ţie îţi place să faci lucrurile cum trebuie şi nu te grăbeşti niciodată să duci la îndeplinire o sarcină. Se poate spune despre tine că eşti perfecţionistă,însă eşti ghidată de corectitudine şi autocritică.

Baldur urmăreşte Balanţa

Baldur este întruchiparea frumuseţii,a păcii şi a renaşterii. Aşadar,tu eşti o persoană diplomată,care nu suportă să se certe şi care încearcă să aplaneze şi conflictele din jurul ei. Adori tot ce este frumos,începând de la muzică,dans sau artă şi pui mare preţ pe înfăţişarea ta fizică.

Vidar îi supraveghează pe Scorpioni

Extrem de temperamental,Vidar este zeul răzbunării şi al pădurilor. Firea ta pasională te îndeamnă să lupţi pentru cauzele în care crezi şi să-ţi impui punctul de vedere,de multe ori trecând peste părerile celorlalţi. Ştii că multă lume are aşteptări mari de la tine,aşa că eşti hotărâtă să faci orice ca să nu-i dezamăgeşti.

Citeşte şi:

Află tainele horoscopului karmic

Horoscopul vechilor egipteni

Ullur îi păzeşte pe Săgetători

Nu degeaba acestuia i se mai spune şi zeul aventurii! Este un schior înnăscut şi-i plac la nebunie senzaţiile tari. Nici tu nu poţi să stai locului o clipă şi ai atât de multă energie încât nu te plictiseşti niciodată.  Eşti o fire deschisă şi optimistă,însă nu-ţi place să-ţi asumi riscuri şi preferi să alegi o cale mai anevoioasă,dar mai sigură.

Freyr,protectoarea a Capricornilor

Eşti o familistă convinsă,exact ca zeiţa care te protejează,Freyr. Copiii,soţul şi părinţii sunt centrul universului tău şi eşti în stare de orice pentru a-i apăra. De asemenea,crezi în iubirea adevărată şi în existenţa sufletului pereche,iar cei din jur te apreciază deoarece ştiu că eşti o persoană pe care se pot baza.

Valir îi sprijină pe Vărsători

Despre el se spune că s-a născut din dorinţa din răzbunare a unui alt zeu şi a fost înzestrat cu darul de a fi mereu un supravieţuitor. Deşi eşti percepută de către cei din jur drept o persoană rebelă şi rece,de fapt acesta este modul tău de a te apăra de răutăţile celor din jur. Te simţi de mult ori neapreciată,aşadar îţi răsplăteşti colegii cu aceeaşi monedă.

Lofn are o preferinţă pentru Peşti

Visători şi idealişti,Peştii sunt ghidaţi de către Lofn în căutarea partenerului perfect. Ai o imaginaţie bogată,care te ajută atât să faci suprize romantice inedite partenerului de viaţă,cât şi să ieşi din situaţii critice. Eşti responsabilă,îţi îndeplineşti la timp sarcinile de serviciu şi din acest motiv eşti apreciată de către colegi.



Recente

un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg