Bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor. Oare te place sau nu?

1 67216 original jpg jpeg

Săgeata lui Cupidon te-a atins, dar nu ştii dacă şi el are aceleaşi sentimente faţă de tine. Fii atentă la gesturile şi la atitudinea lui pentru a şti dacă-ţi poţi face planuri pentru un viitor comun. Iată cum sunt bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor.

Bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor - Berbec

În general,nativului din această zodie nu-i place să aştepte şi să apeleze la tot felul de strategii pentru a te cuceri. El acţionează direct şi spune ceea ce simte,în speranţa că aşa vei fi impresionată de sinceritatea şi de gândurile lui serioase.

Taur

Bărbatul Taur este ceva mai tradiţional. Pentru a te seduce va acţiona ca la carte. Îţi va aduce flori,te va scoate în oraş,te va duce la film şi va insista sa-ţi cunoască familia. Va fi cavalerul tău în armură strălucitoare.

Bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor - Gemeni

Este un cuceritor înnăscut. Va flirta cu toate femeile pe care le va întâlni,dar dacă tu vei fi cea care-i atrage atenţia sunt mari şanse să fii aleasa inimii lui. Va trece de la cunoscutele fraze de sedus,la întrebări mai personale doar din dorinţa de a te cunoaşte mai bine şi să ştie cum să acţioneze pe viitor.

Rac

Dacă un bărbat Rac se uită după tine,te poţi considera o norocoasă,pentru că este un familist convins. Este foarte protector şi va face tot posibilul să pară un bărbat de încredere în ochii tăi şi să fie partenerul de care ai nevoie.

Bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor -  Leu

Nativul din această zodie va face un spectacol din încercarea lui de a te cuceri. Va deveni admiratorul tău secret,cel care-ţi va trimite buchete de flori şi mesaje în cele mai neaşteptate momente. În plus întâlnirile cu el vor fi în locuri speciale şi te va face să aştepti cu nerăbdare fiecare surpriză pregătită de el.

Citeşte şi:

Cât de pasională eşti în funcţie de zodie

Cum să menţii o relaţie în funcţie de zodie

Fecioară

În general,bărbatul din această zodie nu-şi exprimă sentimentele şi nici nu urmează vreun ritual aparte pentru a te cuceri. Tu eşti cea care trebuie să-şi dea seama dacă te place sau nu. Cum? Încearcă să-i suprinzi privirea când el crede că nu te uiţi. Dacă te urmăreşte este un semn clar că săgeata lui Cupidon l-a atins.

Bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor -  Balanţă

Chiar de la numele zodiei îţi poţi da seama ce fel de bărbat este cel născut sub semnul Balanţei. Este dominat de echilibru. Te va răsfăţa cu buchete superbe de flori,te va scoate în oraş la întâlniri romantice,dar să nu te surpindă dacă va plănui şi o escapada de o zi la munte.

Scorpion

Îl vei recunoaşte dintr-o mie după privirea lui pătrunzătoare. De îndată ce te-a remarcat,bărbatul Scorpion te va face să te simţi cea mai specială femeie din lume,iar cadourile şi atenţiile de la el vor fi care mai de care mai aparte.

Bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor -  Săgetător

Este un bărbat extrem de sociabil,mereu înconjurat de prieteni,iar de obicei marea dragoste pentru ei porneşte dintr-o prietenie de durată. Poate că asta nu te va mulţumi la început,dar dacă ai răbdare şi-l laşi să te cunoască,să nu te miri dacă într-o zi îţi va cere să ieşiţi în oraş doar voi doi.

Capricorn

Nu este cel mai romantic partener din lume,dar faptul că face tot posibilul să se întâlnească cu tine,în ciuda programului său extrem de încărcat,este cel mai bun semn că-i place de tine şi că vrea să te cunoască.

Bărbaţii în dragoste în funcţie de zodia lor -  Vărsător

Este ceva mai retras,mai timid în ceea ce priveşte cucerirea unei femei. Îţi poţi da seama de sentimentele lui după modul în care se comportă în faţa ta. Dacă,în general,este sigur pe sine şi pe deciziile lui,dar în faţa ta se fâstâceşte şi se bâlbâie este din cauza emoţiilor.

Peşti

Este partenerul care-ţi va spune cel mai repede şi în modul ce-l mai pasional ce simte pentru tine. O poezie scrisă din suflet,însoţită de florile tale preferate vor fi cel mai bun indiciu că l-ai cucerit.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg