Care zodii au cele mai mari şanse la bani

1 67069 original jpg jpeg

Se spune că persoanele care nu au noroc în dragoste, au la bani. Nu ştim cât de adevărată este zicala, dar semnul zodiacal îţi poate da un indiciu despre cât de mult atragi banii.

Berbec

Jurnaliştii de la revista americană Forbes au analizat datele de naştere ale celor mai bogaţi oameni din lume şi au remarcat că berbecii se află în primele cinci zodii care atrag banii. Berbecii strâng banicu ajutorul ambiţiei,dar şi cu ajutorul iscusinţei. De asemenea,sunt persoane cărora le place să-şi asume riscuri,dar şi să se impună.

Taur

Persoanelor născute sub acest semn zodiacal le place confortul,de aceea rar se vor afla la extreme. Nu vor fi foarte bogaţi,ci vor avea bani cât să ducă o viaţă confortabilă,fără riscuri. Sunt genul de persoane care cheltuie cu măsură şi se gândesc de două ori înainte de a lua o decizie.

Gemeni

Eşti o persoană născută sub semnul generozităţii,care se implică mult în a-i ajuta pe ceilalţi. Eşti o persoană carismatică,îţi plac petrecerile,îţi plac vacanţele extravagante şi hotelurile de cinci stele. Aşadar,rar se întâmplă să strangi economii şi să acumulezi averi fabuloase,pentru că mereu se iveşte câte o ocazie de a cheltui.

Rac

Sunt persoane harnice,care au toate şansele să ocupe funcţii de conducere,fapt care le adduce şi stabilitatea financiară. Racii sunt genul de persoane care ţin banul la ciorap,deci întotdeauna au economii,aşa că zilele negre cauzate de lipsa banilor sunt situaţii extreme de rare la un asemenea nativ. Au toate şansele să se îmbogăţească. Unul dintre racii aflaţi în topul bogaţilor lumii este creatorul de modă Giorgio Armani.

Citeşte şi:

Cei mai seducători bărbaţi ai zodiacului

Din tainele zodiacului egiptean

Leu

Firi puternice,mari iubitoare ale luxului şi extravaganţei:aceştia sunt leii. Sunt născuţi cu semnul norocului la bani în frunte,însă pe cât de mulţi bani câştigă,pe atât de mulţi bani cheltuie. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal,ai toate şansele să trăieşti într-o vilă luxoasă,să dai bani pe tot feluld e haine scumpe,fără să te gândeşti la viitor.

Fecioară

Din 793 de miliardari ai lumii,12% sunt guvernaţi de această zodie,potrivit jurnaliştilor de la Forbes. Printre calităţile acestora se numără seriozitatea,faptul că sunt foarte atente la detalii,extreme de muncitoare şi  foarte serioase. Doi dintre cei mai cunoscuţi miliardari americani,Warren Buffett şi Larry Ellison,sunt născuţi în zodia Fecioarei.

Balanţă

Firi sociabile,sunt bine văzute la serviciu,de aceea nu vor risca să rămână fără job. Nu le place să muncească singure,de aceea persoanele născute sub acest semn astral prefer lucrul în echipă. Rar îşi fac propria afacere. Firi artistice,balanţele pot cheltui sume fabuloase de bani pentru un tablou,chiar dacă aveau şi alte achiziţii pe listă.

Scorpion

Este zodia care se află pe locul doi în ceea ce priveşte succesul la bani în topul întocmit de cei de la revista americană Forbes. Cea mai importanta personalitate născută sub acest semn este Bill Gates,cel care se află pe primul loc în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei. Sunt personalităţi puternice şi dominatoare,care îşi ating întotdeauna scopul. Le plac provocările şi fac orice pentru a atinge succesul.

Săgetător

Sunt persoane care se fac cunoscute mai ales pentru latura lor artistic,de visători,decât pentru abilităţile în afaceri. Şi chiar dacă au meserii bănoase,sunt genul de persoane care nu reuşesc să facă economii,fiindcă le place să facă petreceri,îşi ajută necondiţionat prietenii şi cheltuie pe excursii în jurul lumii.

Capricorn

Sunt persoane meticuloase,care îşi duc planurile la bun sfârşit,oricâte greutăţi le-ar ieşi în cale. Prefer să pună răul în faţă,de aceea nu vor rămâne niciodată fără bani şi au toate şansele să strângă averi.

De asemenea,pot face sacrificii pentru bani,aşa că un Capricorn nu ar spune nu unei căsătorii din interes.

Vărsător

O zodie norocoasă la bani,în care este născut al doilea cel mai bogat om al planetei la ora actuală,Carlos Slim,dar şi una dintre cele mai bogate femei,Oprah Winfrey.

Nativii din Vărsător au o minte strălucită şi sunt genul de persoane care scot bani din piatră seacă. Deşi banii nu sunt o prioritate pentru ei,reuşesc întotdeauna să îi aibă. Sunt persoane cărora le place aventura şi preferă o excursie cu cortul decît cazarea la un hotel de cinci stele.

Peşti

Muncesc foarte mult şi nu le pace viaţa extravagantă,motiv pentru care reuşesc foarte uşor să facă economii. Le place să facă avere şi consideră că banii le aduc fericirea. Totodată,sunt persoane cărora le place să investească în propria afacere.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg