Ce rochie de mireasă să ai în funcţie de zodie

1 69727 original jpg jpeg

Vei face în curând marele pas şi mai ai un singur detaliu de pus la punct: rochia de mireasă. Ai probat deja zeci de modele, dar încă nu ştii ce ţi se potriveşte? Astrologii spun că rochia perfectă pentru tine este scrisă în stele.

Berbec

O viitoare mireasă Berbec vrea să se facă remarcată. Aşa că,îmbracă o rochie originală,care să-ţi permită să te mişti pe ringul de dans. Poţi opta pentru una modernă,fără trenă şi crinolină,cu volane şi nu albă.

Taur

Având în vedere că zodia ta este guvernată de Venus,nu e de mirare că eşti adepta stilui romantic. Pentru rochia ta de mireasă,alege nuanţe pastel şi,în locul voalului,pune-ţi o coroniţă cu flori. Mizează pe frumuseţeanaturală şi lasă-ţi părul desprins.

Gemeni

Îţi place să ieşi în evidenţă prin articole vestimentare originale şi rochia ta de mireasă nu va face excepţie. Orice ai alege,ştii sigur că invitaţii îţi vor aprecia gusturile. Perfectă pentru tine este rochia de mireasă cu multe volane.

Rac

Îţi stă foarte bine în culori pale,acesta este motivul pentru care nu vei putea rezista în faţa unei rochii de mireasă în culoarea fardului de obraz. Racul este cunoscut pentru latura sa sensibă,aşa că nu-ţi fie frică să faci câteva modificări personale în ţinuta ta de mireasă. Poartă perle,mai ales dacă acestea sunt o bijuterie de familie.

Leu

Acum este momentul ca tu să fii în centrul atenţiei. O rochie sirenă,cu spatele gol şi puţină trenă este exact ce-ţi trebuie pentru a te bucura de astmosfera din ziua nunţii tale. În plus,toţi ochii vor fi pe tine,exact ce-ţi doreşti.

Fecioară

Hai să recunoaştem,să te afli în faţa unui grup mare de oameni,declarându-ţi dragostea faţă de cineva,nu este exact ideea ta de distracţie. Dar,dacă totuşi trebuie să o faci,vei străluci într-o rochie elegantă,lungă până în pământ,cu decolteu adânc.

Balanţă

Îţi ştii atuurile şi vrei ca în ziua cea mare să captezi atenţia tuturor. Eşti atrasă de rochiile cu gât înalt sau guler delicat. Un aer aparte va da şi părul prins într-un coc şi îmbodobit cu flori sau accesorii cu pietre preţioase.

Scorpion

Eşti misterioasă şi sexy şi ştii deja că vei arăta senzaţional mireasă. O rochie cu spatele parţial acoperit sau una cu decolteu în V sunt opţiuni  pentru cele care doresc să arate un pic de piele şi să fie senzule,dar care să fie în acelaşi timp şi conservatoare.

Săgetător

Femeile Săgetător sunt boemele zodiacului,aşa că în mod natural ţinuta ta de nuntă ar trebui să-ţi urmeze stilul. Vei arăta minunat într-o rochie din dantelă,cu broderie. Pentru o abordare îndrăzneaţă,în locul voalului,poartă o pelerină din dantelă.

Capricorn

Capricornul preferă frumuseţea clasică,pentru că rezistă la testul timpului. Poate de aceea atât de mulţi Capricornii sunt minimalişti şi merg pe ceva elegant şi simplu. Cunoşti puterea unei piese vestimentare,aşa că ia în considerare cumpărarea unei rochii pe care o poţi transforma uşor într-o alta,pe care s-o mai porţi.

Vărsător

Stilul vestimentar al femeilor Vărsător este imprevizibil. Singurul lor element definitoriu este că niciodată nu e ce te-ai aştepta să fie. Această zodie este guvernată de Uranus,planeta care aduce schimbare şi noutate în viaţă. Rochia ta de mireasă trebuie să aibă elemente avangardiste.

Peşti

Peştii sunt oameni visători,care preferă să trăiască fantezii în viaţa reală. Eşti guvernată de Neptun,astfel încât o paletă amplă de culori,de la liliac la albastru pal,se potrivesc pentru rochia ta de mireasă. Poartă o trenă cu ţesătură diafană,pentru un impact maxim eteric.



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg