Cele mai bune prietenii între zodii. Cine e prietena cea mai bună

1 66571 original jpg jpeg

Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului are câte un element specific: pământ, aer, apă şi foc. Toate acestea oferă anumite trăsături, care pot influenţa personalitatea şi modul în care sunt persoanele percepute în societate. Descoperă cele mai bune prietenii între zodii!

 Cele mai bune prietenii între zodii. Berbec 

Zodii compatibile:Gemeni,Leu,Săgetător,Vărsător

Berbecul este un semn de foc şi nu este de mirare că persoanele din această zodie sunt atrase de nativii din zodii asemănătoare,cum sunt leii şi săgetătorii. De asemenea,femeile din această zodie sunt pline de energie şi au un spirit de aventură bine dezvoltat aşa că uneori au nevoie de persoane cu un caracter opus,care să le mai tempereze.

  Cele mai bune relaţii de prietenie între femei,în funcţie de zodie. Taur  

Zodii compatibile:Rac,Fecioară,Capricorn,Peşti

Un semne de pământ compatibil atât cu alte zodii de pământ cât şi cu zodii de apă. Femeile taur sunt insistente,însă sunt persoane de încredere,cărora le poţi încredinţa mereu un secret şi care te pot sfătui cu obiectivitate.

Cele mai bune prietenii între zodii. Gemeni

Zodii compatibile:Berbec,Leu,Balanţă,Vărsător

Femeile native în această zodie sunt atrase de alte semne de aer,precum şi cu femei din zodii de foc precum leu şi berbec. Femeile gemeni se adaptează uşor oricărei situaţii şi din acest motiv sunt plăcute de cei din jur şi îşi fac repede prieteni. Vei găsi mereu un subiect de discuţie cu ele deoarece sunt extrem de inteligente. Pe de altă parte pot părea superficial şi uşor nervoase.

Cele mai bune prietenii între zodii. Rac

Zodii compatibile:Taur,Fecioară,Scorpion,Peşti

Femeile rac sunt foarte emotive şi atunci când încep să aibă sentimente pentru cineva,acestea sunt de durată. Din acest motiv sunt prietene sincere şi fără interese ascunse. Se ataşează de lucruri şi nu fac bine faţă schimbărilor.

Cele mai bune prietenii între zodii. Leu

Zodii compatibile:Berbec,Gemeni,Balanţă,Săgetător

Femeile native în această zodie sunt mândre,foarte creative şi dornice mereu să încerce lucruri noi. Pe de altă parte au stofă de şefe şi nu acceptă cu uşurinţă ideile altor persoane. Dacă le-ai intrat în graţii poţi să fii sigură că ţi-ai făcut prietene pe viaţă.

Cele mai bune relaţii de prietenie între femei,în funcţie de zodie. Fecioară

Zodii compatibile:Taur,Rac,Scorpion,Capricorn

Nativele din aceastăă zodie sunt de obicei timide,însă sunt cele mai de încredere prietene pe care le-ai putea avea. Sunt mai perfecţioniste şi au un stil mai critic,însă fac acest lucru deoarece vor ca prietenii lor să-şi arate mereu calităţile.

Cele mai bune prietenii între zodii. Balanţă

Aşa cum spune şi numele zodiei lor femeile balanţă sunt echilibrate. Sunt diplomate,fermecătoare şi vesele,aşa că atrag lumea în jurul lor ca un magnet. Pe de altă parte,le este greu să ia hotărâri şi sunt critice atunci când vine vorba să se judece pe ele.

Cele mai bune relaţii de prietenie între femei,în funcţie de zodie. Scorpion

Femeile scorpion sunt pasionale,emotive dar puternice în acelaşi timp. Sunt şarmante şi atrag persoanele din jurul lor doar prin felul lor de-a fi. Pe de altă parte,fiind dominate de sentimente,nu puţine sunt situaţiile în care sunt geloase sau nesigure.

Cele mai bune prietenii între zodii. Săgetător

Născute sub un semn al soarelui,femeile săgetător sunt cinstite şi pun mare preţ pe inteligenţă. Sunt optimiste convinse şi din acest motiv uşor iresponsabile. Sunt loiale prietenilor şi sunt acele persoane care vor veni la orice oră din noapte să te ajute.

Cele mai bune relaţii de prietenie între femei,în funcţie de zodie. Capricorn

Femeile din această zodie sunt firi practice şi uşor individualiste. Sunt disciplinate şi-şi doresc ca şi cei din jur să fie la fel. Pun mare preţ pe aspectul fizic,dar sunt în general pesimiste şi nu caută schimbarea.

Cele mai bune prietenii între zodii. Vărsător

Este bine să ai în cercul de prieteni o femeie vărsător. Este foarte creativă,cu bun gust şi obiectivă. Este loială,independentă şi mereu alături de prietenele ei. Aşadar,nu-i refuza prietenia.

Cele mai bune prietenii între zodii. Peşti

Sunt firi sensibile,intuitive şi cu o imaginaţie bogată. Empatizează cu uşurinţă cu persoanele din jurul lor şi sunt dispuse chiar să facă sacrificii pentru ca prietenii să fie fericiţi. Ştiu să ţină un secret şi de multe ori chiar uită ceea ce le spui.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg