Cum te afectează Luna plină în zodia Taur

1 70680 original jpg jpeg

Începând de pe 27 octombrie 2015, odată cu intrarea Lunii pline sub semnul Taurului, simţurile devin mai ascuţite, trăieşti mai intens şi creşte nevoia de stabilitate în cuplu. Află prin ce alte schimbări e posibil să treci în această perioadă!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Îţi păstrezi calmul şi încrederea în tine

În dragoste,ştii foarte bine ce-ţi lipseşte pentru a avea parte de o relaţie de cuplu extraordinară şi vei avea inspiraţia să găseşti rezolvarea la o problemă serioasă. Totuşi,nu te aştepta să-ţi împlineşti visele doar printr-o abordare practică. Dacă vrei să convingi,trebuie să ai sufletul deschis.  

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Eşti în căutarea sensurilor ascunse ale vieţii

Treci printr-o perioadă în care iese la iveală nesiguranţa ta emoţională şi în care au loc schimbări la nivel interior. Va fi dificil să le dai explicaţii în privinţa asta celor care vor observa aceste transformări la tine. În următoarele săptămâni,vei avea destule ocazii să înveţi multe din relaţiile cu ceilalţi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Îţi păstrezi secrete adevăratele sentimente,pentru a-ţi proteja inima

Luna în Taur îţi afectează Casa a XII-a,guvernată de planurile vieţii:mistere,sinele secret,suferinţe ascunse,şi-ţi aminteşte cât de mult îţi schimbă viaţa diurna visele. Odată ce vei face diferenţa clară dintre realitate şi fantezie,nu va fi greu să-ţi suprimi visele.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Te lupţi cu schimbările tale obişnuite de dispoziţie

Ai curajul să cauţi stabilitate în mijlocul prietenilor,iar ei îţi oferă,din fericire,ancora emoţională de care ai nevoie pentru a modera capriciile pasiunilor tale. Chiar dacă dorinţele te duc în locuri în care nu te simţi în largul tău de la început,e important să faci ce-ţi spune inima.

Leu (23 iulie – 22 august)

Sentimente reprimate îţi pun la încercare relaţiile profesionale

Te vei întreba cât din viaţa ta emoţională să laşi să se vadă la serviciu. Simţi dorinţa să vorbeşti colegilor despre tine. Pe de altă parte nu vrei să-i copleşeşti cu problemele tale şi să-ţi afectezi eficienţa la birou. E bine să fii transparentă cu aceia în care ai încredere,dar fii precaută când le divulgi altora secretele tale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ţi-ai făcut un plan pentru împlinirea unui vis? Nu renunţa la el!

În această perioadă ai şansa să realizezi ceea ce-ţi doreşti de mult timp,însă e indicat să nu te laşi luată de val din cauza entuziasmului debordant. Concentrându-te pe sarcinile simple şi vei ajunge să-ţi atingi scopurile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta complicată te va împinge să cauţi refugiu în vise

Nisipurile mişcătoare ale realităţii vieţii tale nu sunt pe atât de instabile pe cât par,numai că-ţi este greu să anticipezi ce va urma din cauza unor schimbări în curs. Nu face presupuneri pe care le-ai făcut şi în trecut! Cu cât te vei ataşa mai mult de prezent,cu atât viitorul îţi va aduce mai multe bucurii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Abilităţile tale de comunicare interpersonale nu-s la fel de eficiente pe cât ai vrea

Pe măsură ce te interiorizezi,reconectându-te la miezul tău spiritual,îţi vei schimba priorităţile. Luna în Taur luminează Casa a VII-a,a parteneriatelor,şi-ţi arată propriile sentimente văzute din perspectiva unei alte persoane. Uită de problemele care-ţi afectează viaţa şi observă detaliile care ţi-o luminează! Simplifică-ţi existenţa şi bucură-te de cei dragi!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Reconsideri promisiunile la locul de muncă şi angajamentele luate în viaţa personală

Începi să crezi că e necesară o abordare pragmatică la serviciu,în loc să te laşi condusă de ambiţii nerealiste. Mulţumeşte-te cu poziţia pe care o ocupi în prezent,în loc să pui la cale un complot pentru a avansa profesional! Ascultă cu atenţie ce au ceilalţi de spus şi vei reuşi să negociezi mai eficient pentru a avea succes pe termen lung!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Te complaci în plăcere,totuşi nu vrei să devii delăsătoare,să renunţi la angajamente

Ai ocazia să-ţi pui talentele artistice la lucru. Concentrează-te pe visele tale,chiar dacă par de neatins pentru moment,pentru că vor juca un rol important în săptămânile următoare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei încerca din greu să inspiri pe alţii la locul de muncă,încât îi neglijeşti pe cei dragi

Problemele de familie trebuie abordate cu atenţie în această perioadă. Din fericire,vei găsi resorturile pentru a-ţi pune priorităţile în ordine. Oricum,nu pretinde că totul este în regulă,dacă nu este,pentru că alţii vor vedea rapid că încerci să înfrumuseţezi adevărul. Păstrează-ţi sinceritatea!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Îţi împărtăşeşti planurile cu apropiaţii imediat ce ţi se permite s-o faci

Poate părea ciudat,însă oamenii pot să se supere dacă nu eşti dispusă să-ţi spui punctul de vedere. Totuşi,perioada aceasta este benefică pentru comunicare,amintindu-ţi că onestitatea este cea mai bună tactică. Cu toate acestea,odată ce începi să oferi argumente,explicaţii,eşti greu de oprit,deci un pic de obiectivitate e necesară pentru a nu avea nimic de pierdut.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg