Horoscop indian. Ce zodie eşti în astrologia totemurilor

horoscop indian jpeg

Astrologia amerindiană, cunoscută şi sub numele de Roata vieţii, nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine, în armonie cu natura dimprejur şi mai ales cu natura proprie. Află ce zodie eşti în acest horoscop indian!

În astrologia amerindiană,fiecărui semn îi corespunde un animal totem, văzut ca un strămoş şi protector.

Horoscop indian: Berbec egal Vultur

Dacă eşti născută sub semnul Berbecului,în zodiacul indian animalul tău protector e Vulturul. Ca şi el,eşti un instrument al destinului,iar liberul tău arbitru este doar aparent,pentru că nu ştii ce e aceea moderaţie. Doar reflectând mai adânc şi temperându-ţi instinctele vei reuşi să obţii adevărata autonomie.

Personalitate:activ,impetuos,întreprinzător,curajos,egoist,nerăbdător,arogant,pasionat,posesiv,geloas. Posibili parteneri:Somon şi Bufniţă.

 

Ce zodie eşti în horoscopul indian: Taur egal Castor

Castorul este un animal care construieşte şi care are o adevărată capacitate de a schimba cursul vieţii. Poate să transforme visele în realitate,dar are tendinţa să se concentreze doar pe proiectele sale,ba chiar să devină robul lor. Nativul Castor este hotărât,descurcăreţ,căpos,metodic,sensibil,muncitor,posesiv,rigid,exigent,seducător,dominator.

Parteneri ideali: Ciocănitoarea,Ursul,Gâsca.

 

Horoscop indian: Gemeni egal Cerb

Cerbul simbolizează longevitatea,dar şi vanitatea. Este extrovertit,sociabil,lipsit de discreţie – iar caracterul pacifist al femeilor e deosebit de cel al masculilor,care sunt cu arţag. De unde caracterul dublu,echivoc. Personalitate:vorbăreţ,cu dispoziţie schimbătoare,sensibil,sociabil,superficial,agitat,leneş,versatil,infidel.

Parteneri:Vidra,Corbul.

 

Ce zodie eşti în horoscopul indian: Rac egal Ciocănitoare

Este o pasăre care contribuie la reînnoirea mediului înconjurător. Simbolizează ataşamentul de pământ şi de familie,fidel rădăcinilor sale şi trecutului. Personalitate:sensibil,emotiv,protector,matern,romantic,econom,lunatic,gurmand.

Parteneri:Şarpe,Lup sau Castor.

 

Horoscop indian: Leu egal Somon

Somonul este curajos,acceptă cu dragă inimă să-şi sacrifice viaţa pentru cea a copiilor săi. Dar de fapt,motivaţia sa vine poate din frica de a dispărea de pe lumea asta fără să lase o urmă. Revine la surse cu încăpăţânare,împotriva curenţilor şi mareelor. Este şi simbolul creativităţii şi al abundenţei. Personalitate:mândru,energic,încrezător,pasionat,generos cu persoana sa,eroic,nesătul,căpos,extremist,exigent.

Partenri:Bufniţă şi Vultur.

 

Ce zodie eşti în horoscopul indian: Fecioara egal Urs

Ursul are o simbolistică cotnractictorie – este fie văzut ca un animal feroce,fie ca un protector al copiilor. Amerindienii îl vedea ca un îneţelept,capabil să facă compromisuri şi să aleagă calea de mijloc. O fiinţă pragmatică şi răbdătoare,dar şi capabilă să-i iniţieze pe ceilalţi în taine nevăzute. Personalitate:discret,pragmatic,itneligent,meticulos,răbdător,modest,solitar,nervos,irascibil,teritorial. Parteneri:Gâscă şi Castor.

 

Horoscop indian: Balanţa egal Corb

Corbul e un animal vorbăreţ,un adevărat imitator şi comunicator, inteligent, capabil să găsească rapid soluţii la noi probleme. Nu caută ceartă cu cei din jur,se descurcă cu ce are. Are capacitatea de a organiza şi civiliza lumea. Personalitate:sociabil dar certăreţ, solitar, indecis, rafinat, credul, fermecător, dependent, adaptabil, indiscret, civilizat.

Parteneri: Vidra şi Cerbul.

 

Ce zodie eşti în horoscopul indian: Scorpion egal Şarpe

E simbolul renegerării,este diferit rămânând acelaşi. Are nevoie periodic să-şi schimbe pielea pentru a-şi continua viaţa. Are puterea de a-i subjuga pe cei din jur,are o carismă fantastică,are un magnetism şi o energie sexuală aparte.

Personalitate:pasional,dezinteresant,enigmatic,senzual,secret,curios,căpos,periculos,ezitând între distrugere şi creaţie.

Parteneri: Lup şi Ciocănitoare.

 

Horoscop indian: Săgetător egal Bufniţă

Este un vânător nocturn şi are o privire fascinantă,care poate vedea dincolo de aparenţe. Simbol al înţelepciunii,dar şi a misterelor nopţii,care ascund moartea. Spritul său ascuţit,capabil să perceapă tainele lumii,este apreciat de amerindieni.

Personalitate:aventuros,înţelept,lucid,bun consilier,util şi clarvăzător,sau violent,vicios,aducător de calamităţi.

 

Ce zodie eşti în horoscopul indian: Capricorn egal Gâscă

Este considerat ca un principiu luminos din natură. E o pasăre legată de timp dar şi cu noţiunea de perseverenţă şi de capabilă de mari eforturi ca să-şi atingă obiectivele. Cum gâştele migrează pe distanţe lungi,în perechi,pasărea este şi simbolul fidelităţii conjugale. Deşi inteligentă,e foarte încăpăţânată,lucru adesea asociat cu prostia („proastă ca o gâscă”).

Personalitate:prudentă,hotărâtă,curajoasă,fidelă,încăpăţânată,exigentă,puristă,sobră,ranchiunoasă,ambiţioasă.

Parteneri:Castor,Urs,Corb.

 

Horoscop indian: Vărsător egal Vidră

Vidra adoră viaţa în grup dar rămâne prevăzătoare şi adesea se autoizolează. E un animal jucăuş,dar îşi păstrează autonomia şi are o individualitate altruistă. Îi place să rişte şi să se amuze,are o fantezie peste limite.

Personalitate:amical,jucăuş,sociabil,bun,fantezist,zăpăcit,detaşat,inventiv,neascultător,imprevizibil,rebel.

Parteneri: Corb,Vultur,Cerb.

 

Ce zodie eşti în horoscopul indian: Peşti egal Lup

Animal de haită sau solitar,este un nobil animal al pădurilor. Reprezintă sfârşitul ciclului şi începutul lui,căci nu sunt legaţi decât de dimensiunea spirituală – iar asta îi face atât de diferiţi. Nativii Lup trăiesc în lumea lor,şi oricine încearcă să-i scoată de acolo va plăti pentru toţi ceilalţi. E capabil de concesii sociale,dar poate să se autoexcludă din grup şi să se rupă de toate dacă vrea. Poate să comunice cu forţele invizibile.

Personalitate:spirit liber,devotat,mistic,gregar,nerealist,lipsit de fermitate şi de perseverenţă când vine vorba de treburile lumeşti.

Partener:Ciocănitoare,Şarpe,Urs.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg