Horoscopul lunii august

1 59109 original jpg jpeg

Suntem în luna tradiţională a vacanţei! Acum, parcă vrem să profităm cât mai mult de vară, de timpul liber, de dragoste. Şi parcă n-ar fi rău s-avem impresia că ştim dinainte ce ne-aşteaptă!

Berbec

Dragoste:O lună plăcută,trăită sub semnul emoţiilor puternice. Întâlnirile şi aventurile nu se lasă aşteptate. Şi,chiar dacă nu mai eşti de ceva vreme celibatară,te comporţi ca o femeie irezistibilă şi provocatoare.

Viaţă socială:Multe schimbări,complicitatea prietenilor şi o atmosferă de zile mari! De toate astea vei avea parte în luna august,pe care vei ajunge s-o vezi,la final,ca pe o perioadă a transformărilor. Să te afirmi este mai uşor ca niciodată!

Taur

Climatul este destul de tensionat,dar tu rămâi calmă şi surâzătoare. Înarmează-te cu răbdare! Partenerul tău îşi face de cap? Încearcă să ai o atitudine matură. Şi,dacă ai chef de noi începuturi,Venus ţi-ar putea aduce un bărbat şarmant.

Un Jupiter foarte prietenos îţi lărgeşte cercul cunoştinţelor. Parcă toate planetele conspiră pentru a te inspira în august. Îţi vin idei pentru proiecte noi. În prim plan se află o viziune pe termen lung şi încrederea ta în viitor.

Gemeni

Ai parte de toată protecţia lui Venus. Luna asta,trăieşti nu foarte convenţional. Într-un fel,poţi spune că ai chef să faci ce n-ai făcut tot anul. Şi dacă nici în august nu e momentul potrivit pentru asta,atunci când?

Câştigi de pe urma ideilor tale creative. Imaginaţia ta e debordantă şi astrele te ajută să-ţi pui în aplicare fanteziile. În plus,luptătorul Marte îţi dezvoltă abilităţile comerciale,fie că vinzi sau cumperi. Profită!

Rac

Dacă eşti singură,Venus îţi promite un partener nou. Şi,pentru că vara asta îţi place luxul,august ţi-ar putea aduce un bărbat destul de înstărit. Ce-i drept,nimic nu garantează că va fi mi mult de-o aventură,dar cine ştie...

August e luna iniţiativelor. Unele chiar riscante,pentru că nu ţi-e frică de nimic. Uneori,poate că vei exagera,dar sunt prea slabe şansele să ţi se întâmple ceva rău. Eşti sub protecţia lui Jupiter şi poţi face aproape orice!

Leu

Cu Venus în semnul tău,tandreţea este la ea acasă,iar romantismul încălzeşte atmosfera mai mult chiar şi decât soarele. Dacă eşti singură,pregăteşte-te pentru o întâlnire de zile mari şi trăieşte-o cu toată pasiunea.

Eşti destul de leneşă la începutul lunii şi n-ai chef de nimic,dar asta nu-ţi dăunează. Iar Venus face să fii tu cea care aduce şarm şi frumuseţe în orice anturaj. O atmosferă de sărbătoare te va face să ieşi din starea de apatie.

Fecioară

Misterul şi discreţia ta cucereşte pe oricine. Venus anunţă o perioadă încărcată,în care oscilezi între dragoste pasională şi prietenie. Analizezi prea mult! Opreşte-te şi lasă-te purtată de emoţii! Nu-i deloc o perioadă rea,ai să vezi!

Faci fel de fel de bilanţuri chiar înaintea zilei tale de naştere. Gândeşte pozitiv! Să călătoreşti ar fi o soluţie. Îţi vei limpezi gândurile şi vei găsi noi idei. Un lucru e clar:ai nevoie de peisaje noi şi de ceva odihnă!

Balanţă

Gata cu melancolia! Relaţia ta se îmbunătăţeşte văzând cu ochii şi dorinţa revine în prim plan. Cât despre look,alege ceva clasic şi elegant. Pentru că da,acum că toate se aşază,simţi nevoia să arăţi mai bine ca oricând!

Deşi cei mai mulţi sunt plecaţi în vacanţă,tu lucrezi cu spor şi cu talent,iar Mercur te ajută să obţii rezultate frumoase. Aşa că perspectiva financiară e promiţătoare. Aşteaptă-te ca până la sfârşitul lunii să semnezi un contract important!

Scorpion

Singură? Marte şi Venus se ocupă de tine în ultimele zece zile ale lunii. Şi vei avea de unde alege. În jurul tău vei găsi bărbaţi de la cei mai sensibili la adevăraţi macho. În cuplu,aşteaptă-te la neînţelegeri.

Dacă încă n-ai plecat în vacanţă sau abia te-ai întors,Mercur face plăcută atmosfera de la birou. Oricum,e o atmosferă de vacanţă,dar tu eşti creativă şi asta se vede. Weekendurile în familie te relaxează.

Săgetător

Profită de concediu ca să te gândeşti mai mult la propria persoană şi la ceea ce-ţi place. În cuplu,ai parte,în sfârşit,de regăsire. Dacă încă nu ţi-ai găsit perechea,s-ar putea s-o găseşti acum. E luna oportunităţilor sentimentale.

Intervin fel de fel de schimbări în programul tău. De la o modificare a itinerariului de vacanţă,la schimbări ale stilului de viaţă. Poţi alege o alimentaţie mai sănătoasă,poţi începe să practici un sport nou.

Capricorn

August e,pentru tine,luna întâlnirilor. Cât despre sentimente,ele dau o luptă destul de dură cu raţiunea. Ce alegi? Gândeşte-te bine,poate fi un moment mult mai important decât crezi şi alegerea poate fi pentru totdeauna.

Eviţi cu diplomaţie situaţiile tensionate. Jupiter îţi încurajează talentele şi anunţă câştiguri materiale deloc de neglijat. E o perioadă în care faci planuri pe termen lung,la care te gândeşti chiar şi atunci când leneveşti pe plajă.

Vărsător

Venus îţi promite o dragoste profundă şi durabilă. În cuplu,cultivi cu grijă complicitatea. E o perioadă mai mult decât favorabilă. Dacă eşti singură,profită de ieşirile cu prietenii. Ai putea întâlni pe cineva atrăgător.

Uranus îţi aduce o energie de zile mari. Dacă te interesează să câştigi mai mulţi bani,acum e momentul să faci eforturi mai mari decât de obicei. Poate fi un nou început într-o afacere de mici dimensiuni,dar stabilă.

Peşti

Eşti mai romantică decât oricând şi îţi petreci luna într-o atmosferă de tandreţe plăcută. Dar nu poţi să eviţi anumite îndoieli legate de puterea ta de seducţie. Şi sunt momente în cuplu când trebuie să te prefaci pentru a nu provoca un scandal.

August e o lună mai degrabă fastă,marcată de câştiguri materiale şi de un noroc la care nu te aşteptai. Marte şi Jupiter îţi susţin ambiţiile,dar nu sunt mulţi cei care au chef de afaceri acum. Păstrează-ţi ideile pentru toamnă!



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg