Rezoluţii pentru 2018 în funcţie de zodie

1 78615 original jpg jpeg

A mai rămas puţin până în anul următor, moment în care trebuie să îţi faci planuri şi să pui pe hârtie toate dorinţele care vrei să se împlinească. Dacă nu ţi-ai făcut lista încă, iată la ce trebuie să speri, în funcţie de zodia ta norocoasă.

Berbec

2018 este anul în care vei găsi, cu siguranţă, pe cineva de încredere. Trebuie să ai mai mult curaj atunci când comunici şi să laşi deoparte temerile care te-au tot bântuit în anul precedent. Fii mai răbdătoare cu cei din jur şi vei primi înapoi exact după inima ta.

Taur

În anul următor, nevoia ta de independenţă se va accentua pe zi ce trece. Va veni momentul în care le vei demonstra tuturor cine eşti în realitate: o persoană puternică, încăpăţânată, dar cu un suflet bun.

Gemeni

Nu îţi place să fii singură, deoarece te face să te simţi vulnerabilă şi depresivă. Totuşi, în 2018, vei descoperi o nouă libertate, aceea de a face ceea ce îţi doreşti la momentul potrivit. Nu îţi cauţi iubirea, căci mai întâi trebuie să te iubeşti pe tine.

Rac

Va fi un an bun pentru tine, căci în sfârşit ţi-ai luat inima în dinţi şi ai decis să laşi în urmă tot trecutul. Orice te-a afectat e acum istorie şi vrei să nu îţi mai pese atât de mult de momentele în care ai suferit. În sfârşit, vei avea ocazia să întâlneşti oameni mult mai potriviţi pentru tine faţă de cei din trecut.

Leu

S-ar putea să mai ai parte de mici dezamăgiri din partea celor apropiaţi, însă nu ar trebui să îţi faci prea multe griji. Eşti o persoană cu integritate, care ştie să se facă respectată oriunde ar merge. Anul 2018 îţi va aduce multe satisfacţii din punct de vedere profesional.

Fecioară

Poate crezi că nu meriţi să fii iubită şi că nu ai acest drept, însă anul care urmează va fi plin de surprize pentru tine. S-ar putea să te îndrăgosteşti de o persoană care e deja prezentă în viaţa ta de ceva vreme şi care îţi tot face cu ochiul. Niciodată să nu spui niciodată…

Balanţă

Dacă eşti deja într-o relaţie, nu mai ai ce să îţi doreşti pe 2018 la capitolul dragoste. Lucrurile vor evolua frumos, însă doar dacă depui şi tu un minimum de efort. Nu uita, pentru ca dragostea să funcţioneze, e nevoie de două persoane.

Scorpion

Anul care urmează ţi-a rezervat o mulţime de provocări, atât în plan personal, cât şi în cel profesional. Urmează-ţi intuiţia şi păstrează-ţi optimismul, dacă vrei ca lucrurile să nu capete o turnură neaşteptată.

Săgetător

Poate anul acesta a fost unul greu pentru tine, plin de încercări, de suişuri şi coborâşuri, însă nu trebuie să te laşi învinsă. Vei păşi în noul an cu încredere în forţele proprii şi cu mai multă iubire şi respect de sine. Aminteşte-ţi că tu eşti întotdeauna prioritatea!

Capricorn

Ai fost prea responsabilă anul acesta şi ai muncit enorm, aşa că acum e timpul să te relaxezi. Anul 2018 va veni cu o vacanţă la pachet, de care te vei bucura din plin. Profită de ocazie şi cheamă-ţi câţiva prieteni alături de care să socializezi.

Vărsător

Nu îţi vei întâlni marea dragoste în 2018, însă vei găsi pe cineva de care te vei ataşa din prima secundă. Deşi nu eşti genul de persoană care să se îndrăgostească imediat, între tine şi acel cineva va exista o conexiune greu de explicat, o chimie pe care o veţi simţi doar din priviri.

Peşti

În sfârşit, urmează anul marilor realizări şi pentru tine. Recunoştinţa pe care o ai faţă de viaţă îţi va aduce surprize pe plan afectiv. Vei avea o relaţie de lungă durată, aşa că poţi spune de pe acum „adio“ clipelor de singurătate.

Sursă foto: www.forwardforty.com



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg