Arta ghicitului în palmă: află-ţi viitorul!

1 73668 original jpg jpeg

Ce ţi-e scris... în palmă ţi-e pus. Chiromanţia este o practică veche de când lumea şi cu ajutorul ei se pot afla destinul şi caracterul unei persoane ţinând cont de liniile care se găsesc în interiorul mâinii.

Anticii credeau că mâinile noastre sunt ca nişte hărţi care dezvăluie o mulţime de informaţii preţioase despre destin. De aceea,analizau cu atenţie semnele de pe ele şi informaţiile obţinute reprezentau un ghid pentru cei care vroiau să-şi afle viitorul. Nu puţini au fost cei care susţinut că tehnica de ghicire chiar a dat rezultate,prin urmare chiromanţia a dăinuit în timp,fiind folosită şi în zilele noastre de către cei care vor să desluşească din misterele viitorului.

Cum procedezi

Pentru a respecta regulile chiromanţiei,este bine să începi prin a analiza palma mâinii stângi,cea despre care se spune că arată potenţialul unei persoane,înclinaţiile şi predispoziţiile care o caracterizează. Nu există un număr standard de linii pe care ar trebui să le găseşti în palmă,acestea diferă în funcţie de fiecare om în parte. Ideal ar fi să existe cât mai puţine,pentru că astfel şi numărul grijilor este limitat. De asemenea,liniile se clasifică în principale şi secundare,în funcţie de cum îţi influenţează existenţa. Punctele sau petele de pe o linie semnifică un posibil obstacol,iar cerculeţele indică nesiguranţă sau frustrare.

Linii principale

Linia inimii

Este cea mai apropiată de degete şi se termină,de cele mai multe ori,între degetul arătător şi cel mijlociu. Dacă se curbează spre capăt,se numeşte linia fizică a inimii şi se întâlneşte la persoanele deschise,care îşi exprimă uşor sentimentele şi sunt foarte sociabile. Cea dreaptă sau linia mentală a inimii arată o fire închisă,extrem de sensiblă,care are nevoie de timp ca să capete încredere în cei din jur.

Linia capului

Începe din zona aflată între degetul mare şi arătător şi traversează palma. Dacă e lungă şi bine definită,persoana în cauză este inteligentă şi îşi cunoaşte bine limitele. Cea scurtă le este specifică celor pasionaţi de activitatea fizică. Linia capului se curbează spre încheietura mâinii? Înseamnă că palma aparţine unui om cu multă imaginaţie. Cei cu linia capului dreaptă sunt orientaţi spre lucrurile practice.

Linia vieţii

Formează un semicerc la baza degetului mare şi cu cât este mai bine definită şi clară,cu atât persoana în cauză este mai energică şi plină de viaţă. Cei cărora linia vieţii le acoperă o mare parte din palmă nu pot sta mult timp fără să facă mişcare,sunt rezistenţi şi se aventurează în tot felul de experienţe cu multă adrenalină.

Linie secundară

Linia destinului

I se mai spune şi linia norocului şi de obicei traversează palma de la degetul mijlociu spre încheietura pumnului. Cu toate acestea,nu are o poziţie bine definită. Uneori,aceasta poate să lipsească,dar asta e de bine,căci semnifică o viaţă variată şi interesantă. Este considerată un semn al norocului,atunci când este clară şi se întinde pe o suprafaţă mare din palmă. Dacă este scurtă înseamnă că persoana care o deţine trebuie să muncească mult pentru a obţine ce-şi doreşte.  

Ştiai că...

... uneori,linia capului este lipită de linia vieţii?

... linia sănătăţii sau a ficatului porneşte de la încheietură şi ajunge până la degetul mic? Absenţa acestei linii secundare e semn bun,căci dezvăluie o sănătate de fier.

... linia soarelui,care pleacă de la încheietură şi se sfârşeşte sub degetul inelar,este paralelă cu cea a destinului? Dacă este lungă,lipsită de puncte şi bine definită,atunci persoana respectivă reuşeşte pe plan profesional. O cruce pe linia soarelui indică o pierdere financiară mare la un moment dat sau o dezamăgire care va avea efecte dezastruoase.

Ce-ţi dezvăluie degetele

Îţi poţi da seama de caracterul unei persoane dacă analizezi cum îşi ţine degetele atunci când îţi dă palma să-i ghiceşti. Atunci când acestea sunt lipite înseamnă că e o fire timidă şi precaută. Cei care le au despărţite sunt relaxaţi,greu de influenţat şi optimişti. De asemenea,degetele cu încheieturi noduroase,foarte vizibile,se întâlnesc la oamenii precauţi,care gândesc de două ori înainte de a acţiona. Cele cu încheieturi fine dezvăluie persoane temperamentale,care iau decizii pe moment.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg