Cum să-ţi păstrezi cea mai bună prietenă

1 46461 original jpg jpeg

Ei îi împărtăşeşti cele mai ascunse gânduri. Cu ea te bucuri şi pe umărul ei plângi când ţi-e greu. Ea este şi cea cu care preferi să bei o cafea şi să vă spuneţi ultimele noutăţi. Într-un cuvânt: cea mai bună prietenă. Totuşi, relaţia voastră nu este ceva care trebuie luat de-a gata. Dacă nu este întreţinută, se poate degrada în timp.

Pe aceeaşi temă:

Vrei să trăieşti mult? Fă-ţi prieteni!

Aşa îţi ţii prietenii aproape!

Acceptă diferenţele dintre voiRenunţă la ideea că amica ta trebuie să gândească şi să simtă exact la fel ca tine. De la stil vestimentar până la păreri despre creşterea copiilor,de la genul de film preferat şi până la religie – nu este obligatoriu să aveţi aceleaşi păreri. Diferenţele fac deliciul unei relaţii. Discutându-le (atenţie:nu certându-vă!) veţi avea multe de învăţat una de la cealaltă.

Ei bine,da,sentimentul acesta apare mai ales printre femei… Şi,de obicei,credem că cel mai potrivit lucru este să îl ascundem. Rezultatul sunt nişte prietenii care se degradează pe zi ce trece şi stau sub semnul falsităţii. După ce îi vei spune pentru ce o invidiezi,probabil îţi va mărturisi şi ea lucruri asemănătoare. Veţi râde împreună şi veţi avea mai multă încredere una în cealaltă.

Se întâmplă uneori ca schimbările din viaţa uneia dintre voi să vă îndepărteze una de alta. Poate este apariţia primului copil,poate un nou serviciu mai solicitant. Încearcă să o înţelegi şi să nu te simţi neglijată. Totodată,păstrează legătura cu ea şi vezi dacă o poţi ajuta să se adapteze noului ei statut.

Este important să ştii cum să-i spui lucrurile negative,dar şi să accepţi critica. În orice relaţie este important să ai tact când îi spui celuilalt adevărul,fie el şi neplăcut. Nu este bine să fii o persoană care spune doar „da” sau să ai doar astfel de prietene. Observaţia făcută de cineva care te iubeşte te poate ajuta să îţi conştientizezi defectele şi să te schimbi. La fel,şi tu o poţi ajuta pe amica ta prin sfaturi bune. Nu uita totuşi:„tonul face muzica”.

Chiar dacă vorbiţi des la telefon,este important să vă şi întâlniţi. Fă-ţi timp special pentru ea. O discuţie faţă în faţă şi de la suflet la suflet e de nepreţuit.



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg